Juholt försöker sig på en Reinfeldtare


5 svar

 1. När, någonsin, har en borgare identifierat sig med eller ens lyssnat på en gräsrot? Reinfeldt är ju en bluff i klass med Hitlers första mjuka år i Tyskland. Och du är lika betagen av honom som det tyska folket var av Adolf. Och så är han väl av tysk bakgrund den skalliga från Täby..
  Ingen utanför Moderaternas lilla sfär ser Reinfeldt som empatisk. Knappast ens Alliansvännerna. Det är min bestämda uppfattning. Men du och jag har förstås lite olika syn på det här landet och hur det sköts och hur det har skötts. Det är nog det enda vi kan vara överens om.

 2. Som sagt var..Fredriks empati visade sig i hans bok ”Det sovande folket” Citat- Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.-
  Ok, är det inte det han försöker lura i folket nu med sina skattesänkningar t ex?

  • Hej Perrti
   – Skattesänkningarna har vunnit två val åt Fredrik – Kanske är det även så att Sverige behövde väckas upp ur vänsterpolitikens lögnmaskineri – Fredriks empati består av att han och moderaterna säger sanningen. Visualiserar problem och levererar skarpa förslag som fungerar. Det är ingen tillfällighet eller tur att vi idag har statsfinanser i balans, Europas kraftfullaste ekonomi, minskande arbetslöshet, ökad jämställdhet, ökad frihet för kvinnor i arbetslivet, ökad valfrihet, fria skolval, fria vårdval, ökad jämlikhet, kraftfull finansierad arbetsmarknadspolitik, expansiv miljöpolitik som är drivande i hela Europa, kraftfullt reformarbete inom skolan, satsningar på kvinnligt företagande, kortare vårdköer, strark krona, låg ränta, låg inflation etc etc. – Allt detta beror på att man är empatisk och inte bygger sin politik på lögner som vilseleder och fördunklar människors syn på samhället, och en falsk tro på vänsterpolitikens sk klasskamp som bevisligen är en fantasi.

   Hälsningar
   Roger Södervall

 3. Rååger..jag heter Pertti, inte Perrti.

  • Hej Pertti

   – På knä och med rumpan bar, ber jag nu om ursäkt till dig Pertti – Skall inte upprepas –

   Hälsningar
   Roger Södervall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: