• if(typeof(networkedblogs)=="undefined"){networkedblogs = {};networkedblogs.blogId=1206792;networkedblogs.shortName="ma\u0308nniskova\u0308rlden";}

  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör som 8 andra, prenumerera du med.

Städa ut alla Sverigedemokrater!


Äntligen börjar det gå upp även för Jimmie Åkesson att det finns främlingsfientlighet och extremism i det parti han är ledare för. Om man så vill kan man säga att det är lite av den grund som hela partiets ideologi vila på. Eller efter ytterligare ett varv kan man säga att hela partiets grund vilar på främlingsfientlighet och extremism.

Så vad är det det då Jimmie Åkesson vill städa ut. För inte kan det väl vara så att alla Sverigedemokrater skall städas ut?

Tydligen är det det så att Sverigedemokraterna har värderingar. Hittade några klipp av dessa högstående värderingar på Sverigedemokraternas hemsida:

1. Vi tror inte på idén om ett mångkulturellt samhälle eftersom det är en ideologi som leder till splittring, utanförskap och segregation….

2, Vi tror därför på assimilering(minoriteter  i ett samhälle anpassas sig till majoritetens kultur). Vi verkar för att återgå till en assimilationspolitik istället för dagens misslyckade integrationspolitik…..

3, Vi står upp för en öppen svenskhet där invandrare ska kunna bli en del av det svenska samhället. Vad som är viktigt för oss är att det finns en strävan hos de som kommer till Sverige att ta till sig svenska värderingar och bli en del av det svenska samhället….

För mig fungerar det åtminstone så här, att om man ställer upp på att ansluta sig till ett parti med en ideologi som anges här ovan, så är man en främlingsfientlig extremist. Man anser att det inte är några som helst problem att bygga ett samhälle som bygger på vi och dem. Man anser sig narcissistiskt vara en som står över andra. Tar sig rätten att vara lite för mer än andra.

Så det återstår nog bara för Jimnie Åkesson att städa ut alla SD,s medlemmar.  När han ändå är igång och städar så kan han lika väl städa ut sig själv… Så att vi blir av med alla främlingsfientliga extremister i Sveriges Riksdag en gång för alla…..

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.