Ibrahim Baylan, Håkan Juholt anfaller


Håkan Juholt ligger antagligen nära en comeback. Läste idag en debattartikel skriven av honom gällande Gotlandsbolaget. För den som inte känner till historien så drar jag den här enligt en kortversion. Politiska krafter vill flytta färjeförbindelsen mellan Oskarhamn och Visby, till att gå mellan Västervik och Visby. Oskarhamnaren Håkan Juholt ser inte detta med blida ögon. Han vill såklart inte detta.

Jag tror personligen att Håkan Juholt ser detta ögonblick som ett att fånga. En chans att testa om det går att kliva ut på den politiska arenan utan att direkt sänkas. Man skall nog ta denna insändare som en föraning om vad som komma skall. Snart står han i talarstolen upprepandes den sociala demokratins förträfflighet.  Ingen rök utan eld heter det ju..

Röda Kalmar är tydligen ett spännande resmål för de rödas manskap. Ibrahim Baylan är på politrukresa i Kalmar. Enligt info skall han syna skolverksamheten. Kanske är det så att han skall försöka se vad det var som han gjorde fel, när han själv var skolminister under Göran Perssons sk socialdemokratiska framgångsera? En tid då man varken lärde sig att räkna eller skriva i skolan. En tid då man inte hade råd att köpa skolmaterial, utbilda lärare eller underhålla skolbyggander. Ibrahim Baylan har verkligen många orsaker att besöka skolor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: