Nordkorea är en skamfläck


Så var då tiden slagen. Tiden då Kommunismens en gång för alla är på väg att raderas ut. Visst är det ett märkligt sammanträffande att Sveriges vänsterkrafter festar och kongressar samtidigt som kollegorna i Nordkorea rustar för krig.

Jag är av den gamla skolan. Jag har sett kommunismens skadeverkningar med egna ögon. Fråga gärna befolkningen i te x Nordkorea vad de anser om kommunismen? Det finns säkert några anhängare men den stora massan har säkert inte speciellt mycket positivt att säga om kommunistregimen i Nordkorea.

Tanklöshet, maktfullkomlighet och en fullständigt ignorans kring allt som kallas människligt är vänsterpolitikens signum.  Man ruffar åt sig så länge det finns något att ruffa åt sig av. När sen medlen sinar så lånar man så länge kreditvärdigheten tillåter, för att till sist lämna åt andra att städa upp.

Vi har sett ett antal sådan exempel de senaste 40 åren. Förhoppningsvis är det slut med kommunisttramset i och med att vi nu ser slutet för Nordkorea. Vi behöver inte flera experiment. Nu behöver vi kunna släppa allt som har med det förgångna att göra. Tiden är inne för de som fortfarande lever i vänstervillfarelser att sätt sig ner och skämmas och inse faktum. Det fungerade helt enkelt inte. Vi måste börja att tänka nya tankar, lyssna till nya profeter. Glömma den där gamle skäggige Karl Marx.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: