Tack Juholt!


Stefan Löfvén har verkligen orsak att tacka Håkan Juholt. Sällan ha väl ”Good Cup – Bad Cup” visat sig vara så effektivt som i Håkan Juholt affären. Efter Håkan Juholts framfart är det verkligen inte svårt att framstå som en Good Cup.

Men det finns verkligen orsak för oss borgare att även vi tackar Håkan Juholt. Inte bara det att han lärt oss det där med den sociala demokratin.  Nej, det är så förfärligt mycket mer vi lärt oss av Håkan Juholt.  Min stora behållning av Håkan Juholt är att han mycket tydligt visade skiljelinjen mellan vänsterretorik och vänsterpolitik. Inte för att det är en nyhet för mig. Jag har ju upplevt effekterna av den falska vänsterretoriken. Jag har sett och hört vänsterretorik i länder som idag är ett minne blott. Jag har hört ord som soldaritet, rättvisa och broderskap och samtidigt sett människor ligga och svälta på gatorna i det gamla Ryssland som då gick under namnet Sovjetunionen.

Opinionen som nu fört fram Stefan Löfvén i rampljuset kan mycket snabbt vända om nu Håkan Juholt skall återinträda i rampljuset. Jag väntar med en darrig iver på att få höra Håkan Juholt stå och förklara hur det är tänkt att man skall finansiera de 200 000 nya jobb som Stefan Löfvén nu lovat sina väljare. Eller än mera spännande de avancerade konstruktioner som läggs fram i sossarnas nya förslag till ändringar i föräldraförsäkringen. Snacka om att pressen ser fram emot att få ställa dessa frågor till den store Håkan J…

Det verkar som att Stefan Löfvén inte riktigt inser vad han ger sig in på när han nu åter skall släppa lös Håkan Juholt i offentlighetens ljus. Men som borgare är det mycket ”Håkangodis” att vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: