Har också noterat att..


Kommunisterna i Danmark lägger ner sin verksamhet (Snart är det förhoppningsvis även tid för Sveriges dito att vandra samma väg). Det värmer mig verkligen i hjärtat. Så många gånger jag fått ta emot verbalt stryk av komminister genom tidernas gång. Nu händer det som jag sa på 1970 talet. Kommunism och socialism är inte långsiktigt ansvarstagande för ett samhälle. Kommunism och socialism är bara skitprat som alla någon gång i framtiden kommer att få betala dyrt. Det är mina exakta ord en gång i tiden.

Vi har sett hur det ena efter det andra sossesamhället och kommunisstaten gå under. Vi ser nu att välfärd på kredit inte är en framgångsfaktor. Att ständigt behöva säga ”vad var det sa” känns lite övermodigt och drygt. Men det är inte utan viss portion av tillfredsställelse jag kan konstatera att kommunister och socialister, en efter en annan försvinner från Jordens yta.

5 svar

 1. Så Reinfeldt är också kommunist som de facto lånar till välfärd?

  Spännande tider vi lever i :p

  • Hej Peter
   Hur menar du annars att välfärden skall betalas?

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • åhh…så när oppositionen lånar till välfärd så är de kommunister och ett socialistpack men när regimen Reinfeldt gör samma sak är de hjältar och inne på den enda sanna vägen. Jag lär aldrig förstå mig på dig.

    Jag tolkar iaf ditt svar som att du också anser den självutnämnde landsfadern Reinfeldt vara kommunist. 🙂

    Apropå skatt så har ju moderaternas store idéstrateg Per Schlingmann sagt att det är häftigt att betala skatt, precis som socialisten, och enligt dig kommunisten Mona Sahlin. Kommentar på det tack!!

    http://www.svd.se/nyheter/inrikes/det-ar-haftigt-att-betala-skatt_8366834.svd

   • Hej Peter!
    Att betala skatt är en sak som skall vara upp till var och en. Min utgångpunkt är frihet och rätten till sina självständiga val så som unik individ i ett samhälle skall vara individen förbihållen. Tycker nu Per Schlingmann att det är häftigt att betala skatt skall han såklart göra det. Till skillnad från socialisten Mona Sahlin tycker inte jag att det är upp till staten att bestämma om jag skall betala skatt eller ej. Det skall jag själv bestämma. Skall man ha ett fritt samhälle där det verkligen råder frihet skall det vara valfritt att betala skatt. Betalar jag ingen skatt skall jag inte heller får ta del av välfärden. Det är min syn på frihet. Det är min syn på hur ett fungerande långsiktigt välfärdsamhälle skall byggas upp. Välfärd är ingen mänsklig rättighet. Det är något man aktivt måste se till att vara en del utav. Hade vi infört ett dito system i Sverige tror jag att skattesmitarna ganska så snabbt hade börjat betala in sin skatt etc. Kan i stort sett bara se fördelar. Många skulle kanske säga att de utsatta i samhället hade blivit drabbade. Men jag kan inte tänka mig att ett sådant system skulle slå ut fler ur samhället, än den välfärdsmodell som byggdes upp av välfärdsivrande socialister och kommunister, på kredit under vänstervågens 1900 tal. Den vänstermodellen slog ju som bekant ut nästan var fjärde arbetsför svensk ur samhället, i ett nästintill oåterkalleligt utanförskap under 1990 talet.

    Hälsningar
    Roger Södervall

  • Hej Peter
   Hur ser ditt finansieringsalternativ ut?

   Hälsningar
   Roger Södervall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: