Maxad sanning visar personalen omsorg


Så börjar då den stora vänsterskälvan göra sig påmind. Minnen kommer tillbaka. Man blir rädd. Inte bara för den röda faran. Man borde verkligen i första hand vara rädd att förlora sitt jobb.

Vi ser nu hur en stor Hamburgerkedja börjar dra åt sig sina öron. Med ett opinionsläge där vi idag ser en övervikt för en rödgrön allians. Rädslan är väl befogad. Varningsklockorna klämtar redan. Vi vet redan vad vi står inför med ett nytt vänsterfiasko i antågande. Må Gud förbjuda detta att inträffa. Det är väl befogat att varna de ungdomar som jobbar på Hamburgerkedjan Max (Alla ungdomar för den delen), vad det innebär att lägga en rödgrön röst i valurnan i september månad detta år.

Den rödgröna skattechock som väntas slå ut 100 000 tals människor ut ur samhället är verkligen värd att varna för. Vi har sett det tidigare och det är inget annat att vänta denna gång. Jag kan se en stor omsorg om sin personal, som Hamburgerkedjan visar genom att säga dem sanningen vad det innebär med en rödgrön röst.

Ett svar

  1. Eftersom det enligt bröderna MAX är katastrof att inte få ut mer än 100 miljoner kronor i vinstutdelning tycker jag att vi från och med nu stöttar dessa killar i deras fattiga tillvaro. Att äta frukost-lunch-middag på deras fina restauranger kan vara ett bidrag. Ett annat är ju förstås att rösta på alliansen för all framtid. Jeez.

    http://www.besoksliv.se/artikel/max-utdelning-100-miljoner-34909?fb_action_ids=10201381563489700&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B595976293779743%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: