Arbetslöshetens arbetsamma administration


Mycket tyder på att den arbetslöse idag har som mycket administration att utföra så att den arbetslöse inte hinner med att vara arbetslös. Läget är nu så allvarligt att de arbetslösa funderar på att organisera sig. Det finns även långt framskridna planer på att starta en aa-kassa(arbetslösas-arbetslöshetskassa). Arbetsbelastningen inom arbetslösheten är nu så tung att man i framtiden förfasas över höga ohälsotal.

Det kan inte längre fortsätt så här, säger en arbetslös på gatan i Arvika. Arbetet med att söka arbete är inte bara tungt och arbetsamt. Arbetet med att söka arbete är också psykologiskt arbetsamt. Arbetsökandet är nu så arbetsamt att det måste till en nationell resning mot det arbetsamma arbetssökandet. Att vara arbetssökande är nu så arbetsamt att många arbetssökande känner en arbetsam överbelastning. Skrivkramp, musarm och dammallregi från dåligt städade arbetsförmedlingar kan mycket väl får arbetsamma konsekvenser för folkhälsan. Nu arbetar arbetslösa med en protestlista där alla arbetsamma arbetsmoment med att söka arbete skall listas. Den listan med alla skadliga arbetsmoment som alla arbetssökande utsätt för i sin dagliga kamp för att få ett arbete skall lämnas till Sveriges Riksdag. På så sätt hoppas arbetslösa att arbetssökandet skall bli mindre arbetsamt och skadligt och att på så sätt för mer tid över att vara arbetslös.

Ett svar

  1. Ytterligare ett bevis på sittande regims totala misslyckande med att driva en politik som skapar jobb. Då hade de arbetslösa sluppit denna arbetsamma administration…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: