Historisk tid


Valåret 2018 - Nya Moderaterna

Vi som lever och verkar i Sverige  idag  är priviligierade. På område efter område skapas historia. I sportens värld skapas ny stjärnor (Usain Bolt etc.) som troligtvis blir ihågkomna århundraden framåt. Vi har sett politiska system falla. Politiska system som var utformade för allas rättvisa.

Vad är då rättvisa. Låt oss se i historieböckerna. Var finns / vilka system i världshistorien har skänkt alla medborgare 100% rättvisa.

För mig är rättvisa och rättvisbehandling,  kalla det solidaritet om så önskas en inre känsla som uppstår när man i samklang med andra genomgår en dynamisk process. Ta tiden då sociademokratin var ett ideal som många ansåg vara efterstävansvärt.  Då skapades det en dynamisk process runt  fiktiva ideal där rättvisa och solidaritet var målet. Snacka om kontraproduktivitet. Jag är berädd att satsa mina kommande årslöner att mitt nästa påstående är sant.

Om all den tid som satsats på att införa socialdemokrati i Sverige istället används för att utveckla produkter (Ta Tyskland och…

View original post 142 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: