Motivbilden saknas men anas


Valåret 2018 - Nya Moderaterna

Kapabel att mörda hundratals människor är det endast ett fåtal som är. Mönstret som urskiljer månstret är ofta endast synligt med facit i hand. Men väl där blir ofta efterklokhetens profeter kloka.

Jag menar att man tydligt kan urskilja de som både är kapabla och faktsikt står i begrepp att gå ifrån tanke till handling. Det finns alltid tydliga avvikande drag hos en person som är i stånd att utföra ett massmord. Det är mycket sällan fråga om ett stundens infall, utan allt som oftast mycket väl genomtänkta och grundligt planerade handlingar.

Drivkrafterna handlar ofta i grunden om upplevda oförätter, inte sällan utförda under långtid och företrädelsevist ganska lång tid tillbaka i gärningsmannens liv.

Oförätterna kan bestå av antingen en känsla av att samhället orättvist eller via missbedömningar upprepat utsatt gärningsmannen för ofördelaktiga positioner. T.e.x en känsla av att andra blir bättre behandlade, och därigenom får föredelar som uppfattas grovt orättvisa. Eller så blir man av olika orsaker…

View original post 252 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: