Feministen Göran Persson som minister


Återigen finns chansen att Margot Vallström och Göran Persson blir kollegor. Om inget annat så skall de vara valarbetare den närmaste tiden. Man skall som bekant inte tro allt som framkommer via media. Men ekot vill göra gällande att Göran Persson kan bli aktuell som utrikesminister vid en eventuell rödgrön valseger.

I bland leker livet. Att nu både Göran Persson och Margot Vallström finns tillgängliga får mitt hjärta att slå volter av lycka. Nu saknas bara Mona Sahlin, Håkan Juholt, Pär Nuder och kanske Leif Pagrotsky för att champagnekorkarna skall flyga i taket. Snacka om laguppställning. Lite som när cirkusen kommer till byn.

När nu feministen och jobbskaparen Göran Persson ansluter i det lustiga gänget, börjar konturerna av lagbygget att synas. Det är gråsossarnas comeback som beskådas. Nu vill Stefan Löfvén göra gällande att det är gråsossar som dagens människor vill se vid makten. Stefan Löfvén har antagligen inte på något sätt förstått vad det handlar om. Sanningen är den att det är Stefan Löfvén som håller sosse-skutan flytande. Han ser till att alla hål i den slitna sosse skutan inte tar in allt för mycket vatten. Göran, Mona, Håkan, Pär, Leif och Margot kan mycket snabbt se till att Stefan Löfvéns torrdocka börjar ta in vatten. Lite så som det antagligen redan ser ut i Stefan Löfvéns mardrömmar. Kan tänka mig Stefan Löfvén vakna kallsvettig om natten, efter en mardröm, där en skorrande gladlynt Håkan Juholt pratat om den sociala demokratin.

 

2 svar

  1. Vore korkat att ta in Göran Persson som faktiskt förlorade valet 2006.
    Vem vill ha en förlorare med i laget? Kommer inte hända.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: