Nya jobb, nya bostäder, mer i plånboken och valfrihet


Alliansens 8 år vid makten. Fyra ord som mycket väl kan sammanfatta denna tid är jobb, bostäder, ekonomi och valfrihet. Fyra ord som med alliansens hårda arbete lyft Sverige till sällan skådade höjder. Fyra ord som på något sätt kan vara något av livets stora utmaningar.

Detta ställs i valet 2014 mot en den rödgröna skattechocken som ger alla mindre i plånboken. Höjda avgifter för att nyanställa som ger färre jobb. Färre som jobbar ger mindre pengar till bostadsbyggande och fortsatta satsningar på välfärden.  Förbud mot vinster i välfärden kommer att ta död på valfriheten.

 

 

Ett svar

  1. Igår var det humorkväll. Först ut var det landsfader Reinfeldt, som precis som alla andra politiker som inget annat vill än att prata, vägrade svara på till synes väldigt enkla frågor. Sen kom Annie Lööf i Aktuellt som spände ögonen i sossen Damberg och sa, citat: ”Ni har ingen erfarenhet av att regera.” Häpp!

    Någon fanatisk anhängare av Socialdemokraterna är jag inte men jag kan ändå ge dem att de har erfarenhet av att regera. Typ hundra år kan jag ge dem. Det kunde inte Annie.

    Av alla val jag följt tar nog samtliga partier priset i dumhet, ignorans, pajkastning, lögner och fanatism. Och dessa har vi väljare alltså att rösta på. Varför?

    http://www.svt.se/nyheter/val2014/har-vagrar-reinfeldt-svara-pa-svt-s-fraga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: