Rödgrön röra från tanke till handling


Nu syns den rödgröna röran tydligare än någonsin. Nu blir alla skämande ideologiska tankar verklighet. Nu står Sverige inför ett rödgrönt stålbad med badmästare Stefan Löfvén vid bassängkanten. Sjöjungfrun Magdalen Andersson kommer att stå för metallsmaken i vattnet, i stället för Borgs guldsmak. Med en socialistisk rödgrön samhällsvision som egentligen ingen egentligen exakt vet vad det innebär. Påhejad av landets kommunsiter, finns verkligen grund för att hissa varningsflagg.

En rödgrön socialistisk ideologi som väcker mardrömmar skall nu implementeras i Sverige. Tidigare inlägg på denna blogg har indikerat tankens inverkan på handlingens utförande.

Utmaningen som nu återstår för oppositionen är att jobba med skademinimering. Se till att inte allt får många jobb försvinner. Se till att Sverige faktisk kan rädda sitt anseende som nation i framkanten när det kommer till miljön. Jobba för att den rödgröna utslagningsmaskinen inte slår ut allt för många människor ur samhället. Se till att det finns förutsättningar för att kunna rädda ekonomin, så att det efter valet 2017 skall gå att fortsätta att utveckla landets välfärd och valfrihet efter nedskärningarna vi nu står inför. Se till att minimera de rödgröna skadorna i vård, skola och omsorg. Se till att företag och satsningar stannar kvar i Sverige. Väcka hopp i landsbygdens befolkning om att det faktiskt finns en framtid bortom 2018.

Det är nu nästan att man vill be Svenska folket om ursäkt för att vi borgare inte lyckades bättre med att framställa vår politik i valet 2014. Det skall inte upprepas. Nu är det nog så att de kommande åren med rödgrön röra, kommer att göra stora delar av jobbet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: