Magdalena Anderssons höft(över)skott


Med en politik som leder till färre jobb och lägre sysselsättning, vill Magdalena Andersson höja kostnaderna för att jobba och därför måste hon undvika överskottsmålet. Som lök på laxen skall alla löften till alla uppfyllas.

Med höftskott vill Magdalena Andersson undvika det överskottsmål som skapar trygghet o Sveriges ekonomi. I sin iver väljer Magdalena Andersson att blunda för alla instanser som varnar henne för detta agerande.

Likt strutsen som stoppar sitt huvud i sanden när det blir skämt, väljer Magdalena Andersson att bara köra på med den rödgröna rörans ekonomiska politik som vi vet leder till mindre intäkter till statskassan, färre jobb, lägre sysselsättning och minder pengar till välfärd, trots ett högre skatteuttag.

Med satsningar på Ams-jobb, traineejobb och 60 dagars garanti, som nästan alla vet är slag i luften beroenden på att kalkylerna som grundlägger åtgärderna saknar verklighetsförankring, tror de rödgröna se något som ingen tidigare sett eller upplevt. Allt bygger på höftskott enligt modellen, går det, så går det.

Sverige behöver en ekonomisk politik som håller samman landet. Inte en rödgrön röra som slår ut människor och skapar orättvisor.

4 svar

 1. Regimen Löfvéns budget visar på ett underskott 2015 om 32,5 miljarder kronor. Nu är ju politiker ansvarstagande i det här landet och kommer således rösta ner sittande regims budget och därmed kommer Löfvéns regering falla.

  Eller inte.

  Jag tror helt ärligt att firma Reinfeldt&Borg är otroligt glada och lättade över att lämnat över detta sjunkande skepp kallat Sverige. De behöver inte längre ta ansvar. Fläkten börjar snurra fortare nu och snart åker skiten in i den…

 2. Efter 8-år
  Ett försvar som klarar 1 vecka på en plats.
  Personalförsörjningen till försvaret funkar inte.
  Vattenfalls miljardförluster på grund av regeringens bristande kunskaper.
  Skolan är enligt pisa rena skämtet
  Fattigare blir fattigare och rika blir rikare
  Tiggare på stockholms gator.
  Tågen går inte i tid om inte alls
  Åldringsvården ett skämt.

  • Hej Christer
   Vad är då medicinen som vänder denna, enligt dig oroande trend för Sverige?

   Hälsningar
   Roger Södervall

 3. Jag glömde att arbetslösheten är 8% mot 6% för 8 år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: