Putin, denna tids Emil Ruda


”” I alla sammanhang där en grupp hederliga människor lever och verkar på samma plats, och Grönköping är förvisso ett exempel på just ett sådant sammanhang, brukar det dyka upp ett oroselement, en respektlös individ, företrädesvis en ung mansperson, som inte riktigt håller sig inom ramarna, som alltid ställer till med bråk och som inte spelar enligt reglerna – kort sagt: en gossen Ruda.”” Slut citat.

Må hända att det inte är korrekt att inleda ett inlägg med ett citat. Precis lika haltande är det att beskriva Rysslands president Vladimir Putin som en ung mansperson. Men i övrigt är likheterna slående. Senast i randen av ”Gossen Ruda” uttalande från den Ryske Presidenten är med anledning av Rysslands ständiga inflygningar och förbiflygningar av främmande territorium. Detta utförs tydligen i andan av att USA/NATO gjorde det först. Gossen Ruda lyckas på så sätt dra ned frågor som berör Världsfreden till sandlådenivå.

Det går inte en att fråga Putin varför han är och krigar i Ukraina för det gör han ju inte. Sen när det kommer till annekteringen av Krim, så blev han i det närmaste tvingad av befolkningen att skicka trupper dit. Det var ju i ett gott syfte. Men det var inte Ryssland, det var inte Putin. Kanske var det USA som annekterade Krim?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: