Budget omröstningens ansvarstagande utgångspunkt


Den kommande Julen är något att se fram emot. Oavsett om det kommer snö eller inte tillönskas alla en vit jul. Kanske är även den bästa julklappen att få ingenting förutom kärlek och vila. Men innan den 24,e står Sverige inför att ödesval. Det gäller den 3 december i Sveriges Riksdag. Det gäller då om de rödgrönas budget skall vinna Riksdagens gillande. I sanning en ödesdag för Sverige. Fortsatt framåt med borgerlig politik eller tvärnit med rödgrön kommunist röra.

Det bästa för Sverige måste stå i focus. Det kan aldrig komma något bra ur en regering som har inslag av kommunister och miljöpartister. Landets kommunister och miljöpratister skrapar kanske i hop ca 10 % av valmanskårens samlade röster. Men i förhandlingar om rikets budget är det tydligt att man håller sig framme. Det får bara inte inträffa att rödgröna röra, där kommunister och miljöpartister får sätta avgörande avtryck i något så viktigt som i en nationell budget. Marxismen har inte tillfört mänskligheten annat än lidande, ofrihet och fattigdom. Miljöpartiets längtan att kasta Sverige tillbaka till bondesamhället, kan gå mycket snabbare än väntat om kommunisterna för möjlighet att få inflytande i ytterligare några av Sveriges statsbudgetar. Det är synonymt med denna ideologi att befolkningen där denna ideologi utövas torteras, fängslas och svälter.

Skall det finnas något utöver Jesus födelse att fira den 24 December, krävs att den rödgröna budgeten faller i Sveriges Riksdag den 3 december 2014.

2 svar

 1. Gillar din positivism 😉

  • Hej Peter
   Dubbeltydigheten i vit Jul är något som många kanske kan ha glädje utav 😉

   Hälsningar
   Roger Södervall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: