Ett smutsigt jobb, men någon måste utföra det.


En rödgrön budget som är skadlig för Sverige. Detta i förhållande till en regeringskris. Valet borde vara enkelt. Den rödgröna röran har inte mandat att sänka Sverige. Skattechocker, utslagning av ungdomar, generell utslagning, färre jobb, lägre sysselsättning. Vi vet idag att detta kommer att inträffa om den rödgröna rörans budget blir allvar.

Kanske att Sverigedemokraterna för en gångs skull kan utföra samhällsnytta. Det borde vara självklart att SD sänker den  rödgröna rörans budget. Faktum är att Sverige har allt att vinna på en rödgrön regeringskris. Det är nog faktiskt så att alla blir vinnare om den rödgröna röran upphör att regera Sverige. Det handlar om långt mer djupgående frågor än en eventuell rödgrön regeringskris. Det handlar om Sveriges välfärd. Det handlar om Sveriges urstarka position i Europa och landets konkurrenskraft. Det handlar om fortsatt jobbtillväxt. Det är helt enkelt en fråga om Sveriges framtid.

Vi har inte råd med rödgröna stollerier. Sverige behöver en rationella ledning, som leder Sverige stärkt in i framtiden. Det behövs för rättvisan, miljön, jämställdheten, ekonomin och framföra allt jobb till alla så att samhällsdeltagandet ständigt kan ökas.

Därför måste den rödgröna röras budget fällas den tredje december 2014.

2 svar

 1. Löfvén faller nästa vecka. Kanske blir det nyval och SD kommer få uppemot 20% av rösterna. Hur Sverige blir vinnare av en sådan utgång är för mig helt obegripligt.

  I din skalle tycks det vara något bra. Kusligt.

  Å andra sidan. Det blir inget nyval då mitt tips blir att Löfvén sparkar ur det Meningslösa Partiet (MP) ur regeringen och Löfvén bildar ny regim tillsammans med Moderaterna. SocialModeraterna och De Nya Moderaterna regerar ihop och den politiska och demokratiska kollapsen blir fulländad. Hej å hå.

  • Hej Peter
   En rödgrön regering som efter några månader vid makten, redan övergett i stort sett alla sina vallöften, bör rimligen avsättas. Hade jag varit i Löfvéns kläder hade jag redan avgått. Ta bara debaclet om miljömålen. Löfvén i egenskap av rödgrön ledare åkte till EU med flera olika alternativa miljömål. Nu ställs han inför risken att avgå eller företräda den borgerliga budgeten. Det mest skonsamma för Sverige är att han avgår och ställer sitt ämbete till förfogande senast tisdag nästa vecka. Då vrider han vågmästerverktyget ur händerna på SD. Vinner dessutom ny tid att snickra i hop en mera Sverige-vänlig budget. Alt lämnar han över till alliansen att styra Sverige. Väljer han att chansa och hoppas på att den rödgröna budgeten går igenom i Riksdagen, blir antagligen omval den enda utvägen, samtidigt som SD vinner en stor triumf. Något som om möjligt bör undvikas.

   Hälsningar
   Roger Södervall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: