Sveriges svagaste regering någonsin


Det kan aldrig skyllas på någon annan. Regeringsoduglighet är självförvållad. Men det finns sådant som tyvärr är än värre. I tidigare inlägg har denna blogg påtalat den rödgröna sidans problem när det kommer till ideologi. Socialdemokraterna är ett socialistiskt parti. När det kommer till ideologi är miljöpartiet en enda röra. Det går faktiskt inte att hitta någon djuprare ideologi i detta parti, förutom att man på något sätt ser att modernt samhälle utan tillväxt.

Utan ideologi och djupare tankar om hur man ser på ett framväxande samhälle där alla bereds möjlighet att delta, finns mycket små möjligheter att regera ett modernt välfärdssamhälle. Välfärden bygger på ett starkt näringsliv och en aktiv sysselsättnings politik som klarar av att ta in samtidens utmaningar.

Stefan Löfvéns rödgröna röra har faktiskt misslyckats på alla punkter. Faktum är att Stefan Löfvén är med stor säkerhet den svagaste regeringschefen Sverige skådat i modern tid. Kanske blir han även den som kommer att ha suttit kortast tid vid makten. Den som lever får se…

Ett svar

  1. Jag sa det redan på valnatten. Det blir nyval 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: