Magdalena ”Tomt i ladorna” Andersson


Samarbetsregeringens finansminister Magdalena Andersson har verkligen presterat. Hon är antagligen den första finansmineter som spenderat 130 miljarder från ett kassa som är tom. Samma tomma kassa har också ett budgetunderskott på 90 miljarder. Säg den som kan låna 90 miljarder om det inte finns värden som kan balansera krediten.

Det är nog bara Magdalena ”Tomt i ladorna” Andersson som kan utföra en dito bedrift. Eller är det månne så att spelar ett politiskt spel;). Hon vill få Sverige att framstå i sämre dager än vad som är verkligheten. Snacka om ett listigt drag, som nästan är helt omöjligt att genomskåda. Ett mycket vanligt rödgrönt knep. Stefan Löfvén försökte med samma mycket listiga knep, när den rödgröna budgeten röstades ner i Sveriges riksdag.  Då sa han och utbildningsminister Fridolin att den rödgröna budgeten är en mycket stark och skall tydligen vara en mycket bra sådan.

Det där med att beskriva verkligheten är ingen rödgrön paradgren. Stefan ”Statsministern” Löfvén har problem i verkligheten, då återstår att hitta en egen verklighet. Man kan bara spekulera i vad som är nästa steg. Kanske är det att Stefan Löfvén skall börja förneka att Sverigedemokraterna finns. Då hade livet varit så mycket enklare för Stefan. Då kan han helt obehindrat bilda regering med sina kompisar och fritt skriva sina rödgröna budgetar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: