Något har gått sönder – Sverige är värt något bättre – Tid att byta regering


Den rödgröna röra inte längre bara en mycket svag regering. Det är en regering som på bara några månader sänkt Sverige från att vara ett drömland, till att vara ett land i en djup regeringskris. Kanske är det den rödgröna asylpolitiken vi ser. Med den rödgröna röran vid makten vill ändå ingen söka asyl i Sverige.

När Sverige under alliansens ledning ansågs vara den klart lysande stjärnan i norr. Då gick den de rödgröna till val på att något hade gott sönder i Sverige och att Sverige var värd en rödgrön regering. Nu har vi en rödgrön regering och sällan har den de rödgrönas vallöften från september stämt så bra som nu. Faktum är att det är kanske det enda av deras vallöften som faktiskt ät intakta. Nu har något har verkligen gott sönder och Sverige är verkligen värt något bättre.

Carl Bildt som är en klok man, var antagligen den som först myntade uttrycket rödgrön röra. Nu har alla i Sverige fått smaka på det som vi borgare alltid varnat för. Vi varnar för idealens ryttare. De som säger sig vara stora nog att sätta sig över mänsklig logik. De som vänder sunt förnuft och socialt hyfs ryggen. De som inte värjer sig för att vända humanismen ryggen för att uppnå sina högre ideal. De som inte tar individens behov på allvar. De som anser att frihet och valfrihet är något som skall bekämpas. Nu är vi där. Nu har den rödgröna röran fått säga sitt. Därför befinner sig Sverige i regeringskris. Landet står inför sitt första extraval sedan 1958. Landets välfärd är hotad. Jobben är hotade. Sverige ekonomi är satt på spel. Allt bara för att den rödgröna röran fått regera några få månader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: