Stefan Löfvén – Kung av sand


Citat: /Om den budgeten (Alliansens) skulle vinna är det uteslutet att jag skulle sitta kvar och administrera den. Det sker inte, säger Stefan Löfven till Dagens Nyheter./ Slut citat

Så agerar en man som går från ord till handling. Så agerar en man som hederligt står upp för sin sak. Eller kan det vara så att makten i sig har ett egenvärde för Stefan Löfvén?

Det går också att se på saken som att Stefan Löfvén får ett år på sig att träna. Lära sig hur ett lands ekonomi skall skötas.

Kanske kan han även reflektera lite över vad stödet från vänsterpartiet innebär. Fundera över den skadeverkan kommunismen har på ett modernt samhälle. Hur kommunsinens inhuman nedsättande människosyn, skadar det fria öppna samhällets successiva utveckling, där valfrihet och frihet är självklarheter.

Ett år framåt är Sveriges ekonomi säkrad. Men hotet från kommunister och vilsna miljökämpar vilar tungt över Sverige. Vem vet. Det kommer kanske fler tillfällen inom kort, där Stefan Löfvén behöver utlysa nyval. Med en oansvarig rödgrön röra vid makten kan vad som helst hända.. Frågan är om det återstår möjligheter att bli överraskad av den rödgröna röran..?

 

 

7 svar

 1. Men åh…du fattar verkligen inte och är verkligen förd bakom ljuset Roger. Alliansen släpper ju FRAM socialister, kommunister och förvirrade miljöpartister då de gått med på att inte längre vara en opposition!!! Du har rätt i att det är alliansens budget som gäller, fram till att Löfvén lägger nästa och då är det den som gäller, liksom kommande ända fram till valet 2018. DET har alliansen nu gått med på.

  Annie ”ett nej är ett nej” Ljuug har fört sina väljare bakom ljuset och det kommer straffa sig. Hårt. KD har inget existensberättigande längre. Du fattar verkligen inte att alliansen i och med denna uppgörelse dödförklarade sig själva.

  Nu har vi en visionlös statsminister som tillsammans med förvirrade miljöpartister och med stöd av V ska regera landet. Och med hjälp av en allians som lagt sig platt. Hej å hå.

  • Hej Peter
   Klockren analys när det kommer till de rödgröna. Men sen går nog våra åsikter/som så många gånger förr/isär. Spelar alliansen sina kort rätt och tydligt visar att det är alliansen som håller i ansvaret. Att det är alliansen som styvmoderligt håller ordning och reda i den rödgröna röran, finns mycket att hämta. Lyckas sen jobbet med att integrera integrationspolitiken i jobblinjen, ser alliansens framtid mycket ljus ut 🙂

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • Nnnggff…alliansen har i och med UPPGÖRELSEN frivilligt gått med på att låta en minoritetsregim få igenom sin budget. Alliansen lägger ner sina röster. Alliansen låter en minoritetsregim få bestämma. En socialistiskt minoritetsregim.

    Well, nu ser jag iaf var du står rent demokratiskt. En majoritet i Sveriges riksdag ska inte kunna bestämma över en minoritet. Du är antidemokrat Roger. Punkt.

   • Hej Peter
    Demokrati är det redskap som hela det Svenska samhällssystemet vilar på. Du försöker ge dig i kast med att räkna antalet sidor på en boll. När det i själva verket bara finns två sidor på en boll. En insida och en utsida. Väljer man utsidan blir det som när katten jagar svansen. Väljer man insidan blir allt hur enkelt som helst. Nu var jag kanske kryptisk i överkant. Men kanske finns där något som kan få dig att tänka lite längre än den näsa du har, som antagligen är kort..;)..

    Hälsningar
    Roger Söderval

 2. Så du anser alltså att en minoritet ska få bestämma över en majoritet. Ok, du ÄR antidemokrat. Punkt.

  • Hej Peter
   Jag anser att demokrati för dagen är det bästa sättet att styra ett land utifrån. Majoriteten av en minoritet är också en form av majoritet. Visar det sig att detta inte är gångbart, lär majoriteten ändar på detta i kommande val.

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • ”Majoriteten av en minoritet är också en form av majoritet. ” Bra att du du offentligt erkänner dig vara antidemokrat. Då vet jag var jag har dig! 🙂

    Glögguppgörelsen sträcker sig ända fram till 2022. Med ett SD som mycket väl kan bli näst största parti i valet 2018 ska det bli intressant att följa ditt egendomliga resonemang kring demokrati och att en majoritet av en minoritet också är en majoritet.

    Ett mikroskopiskt uns av intelligens är också en form av intelligens…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: