Vänsterspökets arv


Efter att sett mini-serien ”Den fjärde mannen”, efter Leif GW Perssons trilogi med samma namn, väcks tankar. Vänsterns radikala syn på samhället har kanske format Sverige mer än vad skivandes onda aningar kunde förställt sig. Skrivandes politiska uppvaknade tog ordentlig fart i samband med debatten om löntagarfonderna. Visserligen upplevdes vänsterradikaliseringen av Sverige långt tidigare. Men på många sätt var tiden, där många tog löntagarfonderna på allvar en historisk vattendelare. Löntagarfonderna blev ett uppvaknande i Sveriges vänsterradikaliseringsprocess. På allvar började människor se stora brister och faror med vänsterradikaliseringen. Det var också första gången som skrivande lyckades få någon att lyssna på ord som frihet och valfrihet. Även tidigare vänsteranhängare började snegla på vad Liberalismen hade att erbjuda.

Att det är Anna Lindh som är den fjärde mannen, borde stå klart för alla med minsta lilla intresse av politik. Att Leif GW Persson gör sig själv till den hjälte i boken som antagligen kunnat räddat Anna Lindhs liv, genom att hindra henne från att bli minister, får väl räknas som en författares privilegium.

Faktum är att mycket av den bild som målas upp av 1970 talets Sverige, i den fjärde mannen, är rimligt och nära nog sanning. Det fanns starka politiska krafter som med våld hade för avsikt, att Sverige skulle ta det slutgiltiga klivet och bli en kommuniststat.

Skrivande har bevittnat både unga män och kvinnor under 1970 talets Sverige som var beredda att viga sina liv åt kommunismen. Leif GW Persson är snäll mot Anna Lindh. I boken och TV-serien, den fjärde mannen framställs hon som ett naivt offer. Här är det upp till alla att själva skapa sig en uppfattning. Men i skrivandes ögon är Anna Lindh inget naivt offer. Hon var en mycket stark kvinna, med en mycket stark politisk övertygelse. Hon var ung vid Ambassadockupationen 1975, men det var inte en naiv liten flicka som deltog då. Det var en arg ung kvinna som var beredd att slåss för sin övertygelse.

Med facit i hand borde Anna Lindh såklart inte varit Svensk minister. Hon var en radikal västerterrorist. Det är en gåta av stora mått att ingen journalist grävt fram sanningen. Det som skrivande alltid känt till är nu allmän vetskap. Anna Linds ryggsäck som nu är offentlig, lägger pinsamma sanningar i ljuset. Hon var en billig marionett åt dem som visste var man skulle klämma. Kanske var hennes död en direkt följd av att hon bestämt sig för att inte längre ge efter, när ”klämmarna” ville ha tjänster utförda.

Ett exempel på CIA,s makt över Anna Lindh, är väl den totala respektlöshet som organisationen visar Sverige i de s.k. Egyptenutvisningarna. Som främmande makt flyger man in på Svenskt territorium och hämtar det man så önskar.

Ska Sverige en gång för alla göra sig fri från vänsterspöket och dess arv, krävs att politikergärningar typ Anna Lindhs verkligen granskas. Det är bra för Sverige att vänsterterrorismens anhängare hamnar i dagens ljus. Mycket talar för att Anna Lindh bara är isbergets topp.

5 svar

 1. Hmm…lite vågat av dig att framställa Anna Lindh som radikal vänsterterrorist. Hoppas verkligen du har torrt på fötterna ifall någon anhörig till Lindh läser denna konspirationsblogg då du riskerar att bli stämd för förtal.

  • Hej Peter
   Om någon ur Anna Lindhs släkt reagerar, är det samma sak som ett erkännande. Det skulle aldrig ske. Enligt min åsikt är ett sådant agerande önskvärt. Då skulle många gamla vänsterspöken ramla ur garderoben. Jag vet, jag var med på den tid det begav sig. Jag kan namnge åtskilliga idag högt uppsatta politiker. Som t ex Anna Lindhs make Bo Holmberg. En djupt övertygad Marxist.
   Men jag förstår vad du menar. Leif GW är modig som går ut med födelse år och en porträttlik blond rollgestaltning.
   Men min fråga kvarstår. Varför har ingen journalist grävt fram sanningen om Anna Lindh och hennes vänsterkompisar? Kan det ha något att göra med den vänsterradikalisering som funnits, och till viss del fortfarande finns kvar inom denna yrkeskategori?

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • Nu är jag iof inte lika enögd som du är och jag tror inte att sanningen enbart döljs när det är socialistregimer som styr landet. Jag tror nog det är precis lika dåligt som om det är en högerregim. Nyhetsmedia och makten ligger som bekant i samma säng i det här landet. Tyvärr.

    Historiskt har det ju varit som så att det varit socialistregimer som styrt landet. Det finns dock åtskilligt att gräva i om de senaste 8 åren. FRA bla. Men till det krävs journalister och det har vi inte så många av kvar idag…

    Men du har en poäng och Anna Lindh-kopplingen kittlar lite. Andra historier som borde grävs fram lite mera är bla Geijeraffären och Boforsbyken. Om svenskarna visste hur vilseledda de är och varit.

   • Hej Peter
    Alla konstiga teorier som fördunklade Palmemordet, som är en ganska okomplicerad historia, hade kommit bättre till hands vid utredningen om mordet av Anna Lindh. Mordet på Anna Lindh har många fler bottnar än de som ganska snabbt blev den officiella versionen. Anna Lindh är den Svenska marxist som bäst lyckats infiltrerar den Svenska demokratin. Hon lyckades ta sig ända fram till en ministerpost och hade hon fått leva, hade hon sannolikt även blivit Sveriges statsminister. Socialdemokratin blev marxisternas ideologiska tvättmaskin. Väl i partiet kunde den smutsiga ideologiska buken tvättas.
    Sanningen är den att mordet på Olof Palme blev en svår prövning ur detta perspektiv. Därav den panik som utbröt under utredningen av mordet. Betänk bara Anna-Greta Leijons agerande i Ebbe Carlsson affären. Snacka om att en normalt omdömesgill, intelligent och resonerande person som totalt tappar huvudet. Det var mycket viktigt att snabbt få bort de ideologiska aspekterna kring mordet. Nu skulle det i efterhand visa sig att det sannolikt inte var några djupare ideologiska motiv bakom detta mord. Men värre var det med mordet på Anna Lindh. Jag är än idag enormt förvånad över tystnaden kring detta mord. Jag ser ingen annan förklaring än att det vilar någon form av tyst överenskommelse kring omständigheterna. Den bild allmänheten har av Anna Lindh är näst intill helgon lik. Men hon var allt annat än ett helgon. Hon hade mäktiga fiender som visste att hon var en ulv i fårakläder.
    FRA har liberala förtecken. Det handlar om att skydda friheten. Här finns ingen dold agenda förutom den som framkommer.
    Boforsaffären var ett uppvaknande för Sverige. Även en blivande kommuniststat måste vara ute i stora vida Världen och göra affärer för att ha råd med en offentlig sektor. Mutor och viljan att tjäna pengar stred ju emot marxismen. Men omvärlden log i mjugg. Kålrötterna var precis så naiva som befarat…;)

    Hälsningar
    Roger Södervall

 2. Som sagt, du är nog en av de mest enögda i hela bloggsfären. dessutom okrönt kung av konspirationsteorier. Fortsätt så. Underhållande 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: