Magdalena Anderssons maktspel


Bevittnade dagens riksdagsdebatt. Sveriges finansminister Magdalena Andersson får högst relevanta frågor som bl. a innefattar vad som är hennes och den rödgröna regeringens syn på hur jobben blir fler och hur Sveriges välfärd skall utvecklas.

Nu var det väl så att hon inte levererade några direkta svar med relevans på de frågor som ställdes till henne. Däremot lyckades hon göra sig ovän med Riksdagens talman.

Sveriges rödgröna samarbetsregering lyser av ett löjes skimmer. Man har gjort sig ovän med Riksdagen till den gräns att man inte får igenom sin rödgröna budget. Sen med raska kliv retar man sen upp hela den fria Världen genom att erkänna en terrororganisation som en stat. Men det slutar inte där. Nu har man dessutom agerat på ett sätt som gör att Arabvärlden svartlistat Svenska företag och företagare. Allt detta på bara 6 månader. Det är så att man bävar över vad som kan hända under ett helt år? Här kommer några förslag:

1, Magdalena Andersson och Stefan Löfvén gör sig ovän med Putin. Förklarar krig mot Ryssland.

2, Magdalena Andersson och Kim Jung Un inleder en ekonomisk union.

3, Stefan Löfvén, Gustav Fridolin och Magdalena Andersson uppviglar en mobb med avsikt att störta Kungen.

4, Magdalena Andersson tvingar fram högre skatter från landets bönder. För att kunna rusta den Svenska krigsmakten med avsikt att inta Danmark. Hon vill utvinna hämnd för Stockholms blodbad.

5, Magdalena Andersson utbildar alla arbetslösa till soldater. Ger sig i kast med att förklara krig mot Tyskland. Ser till att Slaget vid Lützen en gång för alla blir en framgång för Sverige.

Den rödgröna stridsviljan är verkligen på topp. Det där med diplomati är inget för den rödgröna samarbetsregeringen. Här finns faktiskt ett tänkbart område där Magdalena Andersson och den rödgröna röran kan dra in pengar till alla sina olika konflikter. Lägga ner alla ambassader. Avskeda alla diplomater. I Magdalena Anderssons rödgröna Värld är det billigare att förklara krig.

Orsaken till att hon och den rödgröna röran vill säga upp försvarsmaterialavtalet med Saudiarabien är att alla vapnen behövs i Sverige. Det finns med som ett delmål i den rödgröna konfliktpolitikens hemliga agenda.

 

 

 

 

Ett svar

  1. Sossehatet är bra att ha när man inget annat har!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: