April, april alla dumma rödgröna väljare


Nu skall allt bli bra. Med den rödgröna ”allt till alla politiken” skall Sverige återgå till den position där Sverige befann sig 2005. Utanförskapet skall växa. Arbetslösheten skall gömmas i statistiken. Företagandet skall drunkna i skattebrunnen. Vita företag skall bli svarta. Valfriheten skall beskäras. Vinstuttag skall stoppas. Statskassan skall tömmas. Det skall bli dyrare att jobba.

Om det är någon som tror att dessa åtgärder kommer att lyfta Sverige kommer att bli besvikna. Nu är den rödgröna populismen krass verklighet.

Vad kunde passa bättre så här på första april. Här kommer en lång näsa till alla som röstade rödgrönt 2014. April, april alla dumma rödgröna väljare..

7 svar

 1. Den så kallade alliansen kan ju för all del försöka ägna sig åt demokrati och överge DÖ och därmed kan nyval utlysas…

  • Hej Peter
   Det är klokt att låta den rödgröna röran styra. Då är det faktiskt lättare att framföra kritik mot den rödgröna rörans ideologi. Nu är det lättare att koppla politisk handling i förhållande till verklig effekt. Lättare bl. a ur ett pedagogsikt perspektiv. När jag under alliansens styre sa att vänsterpolitik ökar utslagningen ur samhället, kunde det bara avfärdas som en ideologiskt påkallad åsikt. Idag har vi kalla fakta. Sa jag under alliansens styre att socialdemokraterna döljer arbetslösheten i skönmålade siffror, kunde det avfärdas som en ideologisk åsikt. Idag har vi kalla fakta.. När vi nu ser den rödgröna röran öka de offentliga utgifterna och tömmer den offentliga kassakistan, då har vi kalla fakta. Då blir det lättare att föra en argumentation, typ, den nedåtgående vänsterspiralen och/eller Greklands välfärdskrediter etc. etc.

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • Ni är emot den rödgröna röran men håller ändå fast vid DÖ. Sett ur alliansväljarnas ögon måste det vara det yttersta sveket.

    Det lär dock inte hålla så länge till. Jag tippar nyval till höst. Och då lär det bli ännu rörigare! :p

   • Hej Peter
    Om burkslaven Löfvén klarat av att svälja stoltheten så här långt, finns goda chanser att vi får uppleva rödgrön röra längre än så. Det är med stor spänning vi har att se fram emot de rödgrönas budget. Nästan lika roligt som under tiden med Juholt..

    Hälsningar och Glad Påsk
    Roger Södervall

 2. Saknar Juholt. Han var ju iallafall rolig 🙂

  • Hej Peter
   Säg vem som inte saknar Juholt… Nu finns möjligheten att uppleva allt på nytt med rödgrön röra, Löfvén, Magdalena A, Vänsterpartiet, Fridoromson och alla andra vilsekomna. 3 år av ständig glädje 🙂

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • Rödgrön röra eller blåbrun sörja. Det här landet behöver någonting annat. Jag tror det kommer. Ganska snart 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: