USS Theodore Roosevelt


Handelsresanden med frihet som den enda produkten. USS Theodore Roosevelt är den fria Världen. Just nu på väg till den Persiska Gulfen. Återigen redo att möta ofrihetens förespråkare.

Hur stor skämskudde potential dessa meningar än har, så är de likväl med sanningen överensstämmande. Nu är det Islamiska staten (IS) som skall få smaka på den fria Världens vrede. Det behövs bara ett klartecken från president Obama. Sen skall jobbet avslutas som en gång i tiden påbörjades av George Bush d.ä.

 

2 svar

 1. ”Handelsresanden med frihet som den enda produkten”

  Var du full när du skrev det där?

  • Hej Peter
   Ett inlägg som lyser av naivitet.. Men så är det med frihet. USA som nation har 1000 tals olika orsaker att skicka USS Theodore Roosevelt till Persiska viken. Men jag är en Moderat som älskar frihet. För mig är frihet det viktigaste av allt. Jag var aktiv frihetskämpe i Sverige på 1970 talet, när många trodde sig vara fria i Sverige. Svenskarna är hyfsat ofria även idag. Levandes i ett land med ett av Världens högsta skattetryck. Men vi är långt i från så ofria att vi löper risk att få se USS Theodore Roosevelt i våra farvatten. Däremot hade det varit skönt om Sverige kunde bevara sin relativa frihet med hjälp av USS Theodore Roosevelt. Det är nog så att ett NATO-medlemskap för Sveriges del förr eller senare är oundvikligt..

   Hälsningar
   Roger Södervall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: