Svekocialismen


Så kom den då till sist. Den rödgröna rörans budget. Skrivande skulle kunna skriva ett lång inlägg om svikna rödgröna vallöften. Men det känns inte lustfullt. Det känns allt för olustigt, att ens tänka tanken att gotta sig i det rödgröna kaoset.

Det som verkligen oroar är det svek de rödgröna riktar till alla de svenskar som vant sig vid jobbtillväxt. Ett Sverige med ständig utveckling och en framväxande välfärd. När nu de rödgröna budgeten sjunkit in, är det bilden av ett hastigt inbromsande Sverige som målas upp. Det är ett Sverige där människor skall slås ut ur samhället som skall växa fram. Det är ett samhälle där svaga skall straffas. Jobb skall hindras att växa fram. Välfärden skall beskäras. Valfriheten skall hindras. Mångfalden skall beskäras. Orättvisor skall tillåtas växa fram. Jämställdhetsarbetet skall hindras.

Det är inte bara det rödgröna väljarna som för smaka på svekets iskalla piskrapp. Det är hela Sveriges befolkning som får en rödgrön klubba i huvudet. Initiativ och framåtanda skall hindras. Ungdomar skall stängas ute från arbetsmarknaden.

Sverige behöver alliansen idag mer än någonsin. Decemberöverenskommelsen bör rivas upp. Om alliansen inte agerar nu kommer Sverigedemokraterna snart att vara ett 30% parti. Vad Sverige nu behöver är ett nyval.

Ett svar

  1. ”Det är inte bara det rödgröna väljarna som för smaka på svekets iskalla piskrapp.”

    Som sagt, alliansen viftar med armarna men kommer lägga sig platta och låta budgeten gå igenom. Varför gör de då detta? Jo därför att alliansens politik bevisligen är lika usel den (väljarna röstade bort alliansen om du nu har glömt bort det) och vore det val idag skulle sittande regim få sitta kvar. Så ser verkligheten ut.

    Jag har sagt det förut och säger det igen, Sverige behöver en annan politisk inriktning. En majoritet vill varken ha en rödgrön röra eller en blåbrun sörja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: