Rödgröna ”Lucky losers”


Dalande förtroende, utan jobbpolitik, i stora drag helt utan relevant politik som svarar på samtidens utmaningar kastar sig nu de rödgröna ut i verkligheten. Ett mera verklighetsfrånvänt gäng Lucky losers har väl sällan skådats.

Lite tillspetsat kan man säga ett de rödgröna regerar utifrån en borgerlig walk over. Så här med facit i hand borde landets självklara ledare aldrig lämnat styråran. I en ålder då många faktiskt får sin första tanke att vilja bli statsminister, väljer Fredrik Reinfeldt att lämna sin post. Följden blir nu att ett gång rödgröna Lucky losers får chansen att styra Sverige.

Det kommer att bli ett mycket kostsamt rödgrönt experiment.  Det kommer att äventyra landets välfärd, det kommer att skapa stora samhällsklyftor, det kommer att spä på ett växande utanförskap, kommer att bli kostsamt för miljön och det kommer att bli färre nya jobb.

I en tid då Sverige verkligen behöver gå åt ett helt annat håll. Sverige behöver fler nya jobb, minskande utanförskap, stabila statsfinanser och en välmående natur, samt en välfärd som finns till för alla.

Frågan är om Sverige har råd att vänta till 2018 på att få en borgerlig regering. Nu när vi ser alla nya pålagor och försämringar i samhället med en rödgrön budget, finns mycket goda orsaker att överväga nyttan av Decemberöverenskommelsen. Ska Sverige fortsätta att styras av ett gäng Lucky losers som dessutom inte uppbär folkets förtroende? Som läget är nu är det inte ansvarsfult att låta de rödgröna genomföra sina skamgrepp på Sverige. Tiden är inne att börja agera…

2 svar

  1. Alliansen kan ju inte agera eftersom de är i opposition i riksdagen tillsammans med V och SD.
    Löfven stoppade ju nyvalet i december 2014.
    Politisk lekstuga.

  2. Borgerlig regering? Vilka ska ingå i den? Samma partier som lagt sig platt och numera röstar för socialistiska budgetar? Vilka partier ska ingå i en borgerlig regering? KD sladdar runt på 3 procent och den människofientliga Ebba Busch gör inte ens sina egna hardcoreväljare glada längre. Annie Lööf håller på att splittra sitt eget parti med Nato-frågan och har inte ens sina egna tunga namn bakom sig. Folkpartiet som i sin förnyelseprocess återväljer Björklund! Sen har vi då den blivande(?) statsministern Batra, Huboten som vägrar samtala med sittande regim om en av vår tids stora frågor, migrationspolitiken, utan låter meddela att inget finns att samtala om. Är det att ta ansvar?

    Landet lagom har begåvats med kanske den svagaste och sämsta regeringen landet någonsin haft. Lägg till det en samlad opposition som inte VILL regera och som lök på laxen har vi fått ett främlingsfientligt rassenasseparti som bara blir större och större.

    Hej å hå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: