Livet efter DÖ


Att hitta balansen mellan politisk taktik och ansvarstagande är uppgiften för dagen. Men i grunden handlar allt om respekt för demokrati och öppenhet. En överenskommelse som åsidosätter folkviljan, leder inte samhället framåt. Att DÖ såg dagens ljus beror på att den etablerade politiken inte lyckades fånga upp en relevant samtidsbild av samhället.

Ur folkdjupet sipprade det ut olika typer av rädslor och vanförställningar som helt enkelt ignorerades. Idag är bilden något mera balanserad, vilket bör göra det möjligt att hantera dessa rädslor och oro som ligger till grund för att porten till Nazism och Rasism idag står på vid gavel.

Livet efter DÖ bör handla om samförstånd. Samhällets goda krafter bör samverka på ett sätt som stänger porten till Rasism och Nazism en gång för alla. Denna gång bör det rimligtvis vara Liberalismens tur att ta sig an Världsordningen..

7 svar

 1. Okej, och vilket parti i Sverige anser du föra en liberal politik som tar sig an denna världsordning?

 2. Är du dum på riktigt? Du skriver i ditt inlägg att det är ”Liberalismens tur att ta sig an världsordningen” Jag ställde frågan vilket parti som för en liberal politik i Sverige. Jag har ingen aning. Och du vägrar svara.

  Skärp dig. Fjant.

  • Hej Peter
   Jag menar svaret på alla Sveriges framtida utamningar? Menar du något annat??

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • Ställer frågan en tredje gång. Vilket parti/politiker är svaret på Sveriges framtida utmaningar? Sluta svamla och svara så kan vi debattera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: