Alliansismen


En Borgerlig Allians mot samhällsfarlig rödgrön socialism. Men så helt plötsligt förändras allt av ett parti som gör stor sak om frågor som berör invandring och integration. Utan förvarning förändras hela det politiska spelet. På några få år flyttar rasism och nazism in i Sveriges riksdag. Nu står Sverige inför faktum. Återigen spelar historien upp sin smutsiga sång som ställer människor emot varandra i tider av stora utmaningar.

När det nu behövs som bäst, verkar det som om den stolta Borgerliga Alliansen tappat sin kraft. Det är nu i prövningens stund som jobbpolitiken skall göra skillnad. Det är nu Moderaterna och Alliansen skall visa styrka. Det är nu det behövs handlingskraft som ger alla människor ökad frihet. Sverige behöver inte mindre, utan mer Alliansism. Nu gäller det att ta initiativ, inte börja vingla. Det är nu det skall drivas politik som leder till högre sysselsättning och många fler nya jobb. Punkt.

När det kommer till nya jobb och mer välfärd, då är det Alliansen som gäller. Med nya jobb och mer välfärd finns inga utmaningar som inte kan lösas. Det är nu valsegern 2018 grundläggs. Nu kör vi…

5 svar

 1. Apropå den svenska flykting- och integrationspolitiken och dess följder…

  Förre finansminister Anders Borg höll ett tal på Peterson Institute for International Economics, Washington, DC April 23, 2012. Anders Borg sade följande:

  ”Basically the US is providing these flows for us. You make war and we get the refugees………. we
  think this is basically an asset for the Swedish society. ”

  Anders Borg menar att USA genom sina krig ”förser” Sverige med flyktingar som om de vore varor att tjäna på. Det speglar firma Reinfeldt&Borgs människosyn ganska väl och menar också att USA:s krig runt om på jorden är bra. För affärerna. Äckligt. Reinfeldts ursprungliga plan att slå sönder den svenska välfärdsstaten är nu genomförd. Vi har hundratusentals människor i landet som är villiga att arbeta för lägre löner på en uppluckrad arbetsmarknad utan sociala skyddsnät. Alla nyliberalers önskesamhälle. Firma Reinfeldt&Borg är borta men Lööf, AKB och EBT står redo att ta vid. Senast 2018.

  Hela talet kan du läsa om du orkar klicka på länken. Det finns på video också. Googla om du vet hur man gör…

  http://www.iie.com/publications/papers/transcript-20120423.pdf

  • Hej Peter
   Allt som oftast undrar jag hur du tänker. Sverige är i stort behov av nya invånare? Nu kommer människor som är i behov av ett land, frihet och beskydd. Landet Sverige behöver nya invånare för att klara välfärden i framtiden. I vissa kommentarer klagar du på hög arbetslöshet och i vissa klagar du på att människor jobbar. Vilka är dina egentliga problem?? 🙂

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • Jag har inga problem.

    Enligt din idol Reinfeldt är välfärdsstaten som idé en illusion och omöjlighet (enligt hans bok Det Sovande Folket)
    Så vad är det för välfärd vi ska klara av i framtiden?

    Jag har aldrig klagat på att människor jobbar. Var och när har jag skrivit det?

   • Hej Peter
    Läs din kommentar.. 🙂

    Hälsningar
    Roger Södervall

 2. Jag vill ställa dig frågan Roger Södervall, hur många behövs för att klara vård och omsorg om året?
  Tror du att man har någon möjlighet att på rimlig tid minska arbetslösheten när det redan är svårt för många att få ett jobb och i så fall hur?
  Sedan är det självklart att lönerna för vanliga arbetare kommer att pressas nedåt, det är oundvikligt speciellt med de nya regler som alliansen och regeringen kommit fram till. Järnhårda Lönelagen kommer att slå hårt mot Sveriges låglöneproletariat, tack för att ni förstör våra liv med en frihet som endast gäller de redan bemedlade!

  Ha det
  Christer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: