Migrantens vardag


Det är inte värdigt ett land som Sverige att inte kunna hantera migranters vardag på ett människovärdigt sätt i den politiska debatten. Rädslor, fördomar och trångsynthet tillåts sätta agendan. Det är ett mycket allvarligt misstag som kan bli kostsamt i framtiden.

Det som borde diskuteras i debatten är hur det Svenska samhället på bästa sätt kan understödja migranters vardag. Det är inte sällan smärtsamt att gör det som är rätt, men det skapar stolthet. Det skapar värden som bygger samhället starkare.

Den är nu alla vi som känner att Liberala värderingar skall skapa framtidens samhälle, ska stå upp och anta utmaningen.

En Liberal invandring behöver inte nödvändigtvis handla om öppna gränser. En Liberal invandringspolitik kan även tolkas som att samhället understödjer nya Svenskar att snabbt bli aktiva samhällsbyggare.

Nu behöver Sverige aktiva reformer som skapar nya jobb. Då håller inte rödgröna skamgrepp med pålagor och utslagning. Då behövs inte den bruna främlingsfientligheten. Då behövs öppna hjärtan och hjärnor.

Då behövs en samhällsmodell där alla kan påverka sin frihet från utifrån alla positioner. För att detta skall ske behövs att Liberaler tar kampen för ökad frihet. Då behövs ett starkt ledarskap som står upp för Liberala värderingar. Annie Lööf håller fanan högt. Ska vi Moderater behålla vår position som det största allianspartiet, är det hög tid att följa Annies initiativ.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: