Magdalena ”Tomt i ladan” Andersson


Carl Bildt är en av få politiker som uppbär ”Yoda-status”. Carl Bildt ser och förstår saker i verkligheten som många människor inte ens förstår att söka efter. När Carl Bild myntade uttrycket ”rödgrön röra” såg nog många det som ett roligt nedsättsande skämt om sossar och förvirrade miljökämpar. De som då skrattade har säkert idag lätt att hålla tillbaka sitt skratt.

Idag drabbas Sverige med full kraft av en rödgrön röra. Finns ens ett enda uttalande från den rödgröna samarbetsregeringen som inte resulterat i diplomatisk kris, allvarligt hotat Svensk ekonomi eller en stund senare varit tvunget att behandlas med en offentlig ursäkt.

Skrivande har hört Magdalena Andersson från talarstolen i Sveriges riksdag tala om tomma lador i Svensk ekonomi. Det var faktiskt för mindre än en månad sedan som Magdalena Andersson raljerade med Svensk ekonomi i beskrivningar om tomma lador. Idag har samma Magdalena Andersson tydligen tänkt om. Nu talas det om att Sveriges ekonomi som en tillväxtgenerator av stora mått. Sjunkande arbetslöshet och en ljus framtid står för dörren. Vän av ordning ställer sig säkert frågan, om vad som är Magdalena Andersson mirakelmedicin som på så kort tid fyllt på alla tomma lador i Svensk ekonomi.

Nu är sanningen den att Magdalena Andersson väljer att ytterligare en gång låta sina ideologiska skygglappar färga hennes tolkningar av Sveriges ekonomi. Detta är den snälla versionen. Det finns även en annan version och den är att Magdalena Andersson far med osanningar i syfte att vinna kortsiktiga politiska poänger.

Madalena Anderssons rödgröna röra tog inte över ett Sverige med tomma lador. Hon tog över ett mycket välskött Sverige. Ett Sverige som hade ökat belåningen i svåra tider. För att kunna genomföra relevanta reformer som kan bära frukt när tiderna är goda. Faktum är att just nu upplever Sverige och Europa ekonomisk återhämtning. Det Magdalena Andersson i själva verket nu upplever är frukterna från det jobb som utfördes av hennes företrädare. Men det finns mer. Det Magdalena Andersson gör är att äventyra sin företräderas jobb genom att höja skatter och pålagor, göra det dyrare och svårare att jobba. Med en mera expansiv politik hade arbetslösheten fallit fortare och tillväxten ökat fortare. Vi har alltså att beskåda ett hattrick i lögner från Magdalena Andersson.

1, Hon talade osanning om de tomma ladorna.

2, Hon talar osanning om dagsläget i Sverige.

3, Att Sverige går bra idag är inte tack vare Magdalena Andersson utan trots Magdalena Andersson.

Det är en exakta sanningen. Sant som ”Amen i Kyrkan” är nog tyvärr att en oroväckande fortsättning av den rödgröna röran är att följa..

 

3 svar

  1. Carl Bildt och Magdalena Andersson har det gemensamt att de båda far med osanning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: