Rödgröna skott i luften


Nu är tiden mogen att lyfta blicken. Våga se sanningen i vitögat. Istället fastnar debatten i bruna galenskaper eller så i den rödgröna fantasivärlden. På något förunderligt sätt stämmer det även i dagens politik att blandningen av rött och grönt bli brunt.

Tiden är mogen att börja låta sanningen få fäste i debatten. Det är kanske så att Sverige inte har råd at vänta till 2018 med att börja bygga ett borgerligt samhälle där alla är med och bygger framtidens välfärd.

Det behövs en politik som skapar frihet, inte en rödgrön politik som murar in människor i utanförskap. Möjligheten som idag bjuder in människor till Sverige från Världens alla hörn får inte slösas bort. Det är en helt unik möjlighet som verkligen kan lyfta Sverige. Det är en fantastisk möjlighet som ger välfärden en välbehövlig knuff. Sverige är ett land med åldrande befolkning och många kommuner lider av ett befolkningsunderskott.

Sveriges enorma utanförskap kan finna ny kraft från den energiinjektion som nya kulturer har ett erbjuda det Svenska samhället. Då behövs en politik som kan erbjuda alla ökad frihet och handlingskraft. Då håller det inte med rödgröna pålagor och begränsningar. Då är det galet att lägga kraft och energi på att försöka hindra att fler människor att bli Svenskar. Då måste gränserna vara vidöppna. Då måste den politiska kraften samlas kring åtgärder som ger alla chansen att vara aktiva med att skapa det fria öppna Samhällets. Då behövs åtgärder som skapar framtidstro. Då måste den politiska kraften understödja alla former av initiativ som leder till samhällsgemenskap och växande handlingskraft för alla. Har Sverige verkligen råd att vänta till 2018??

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: