Visst är det kittlande..


Jo jo, man tackar, Moderaterna största parti. Den förhärdade moderat skrivande är, tror knappast sina ögon. Vi som var med när moderaterna var nere under 15%, med en piskande vänstervind i ansiktet. Vi som stod upp för frihet mot galna marxister, förvirrade socialister och groteska nazister på 1970 talet känner en kittlande känsla i kroppen . Bara tanken att det finns möjlighet att Sveriges första kvinnliga statsminister är en Moderat är en känsla som mycket väl kan liknas vid ett rus.. Heja Anna.. 🙂 Se till att Löfvén faller till hösten, eller helst tidigare 🙂

Ett svar

  1. Löfvén är och kommer vara en katastrof så länge som han sitter där han sitter. Sen kommer Mikael Damberg och slår i spiken i den socialdemokratiska kistan. Tro mig.

    Borgarna kommer inte fälla regeringen. De törs inte. Kan inte. Du får nog allt vänta till 2018 och då kan det lika gärna vara nazistJimmie som är det största partiet och det blir ju intressant att se rasisterna AKB och Ebba förhålla sig till SD. Tror inte Annie eller Björlund är så intresserade av ett sådant samarbete.

    En blåbrun sörja väntar det här landet. Hej å hå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: