Nu har vi (M)omentum


Medvind är en förrädisk utmaning. Men det är under alla omständigheter alltid lättare att jobba i medvind. Idag är det Moderaterna som sätter agendan. Med detta läge följer ett ansvar att förvalta. Det gäller som alltid att sköta balansgången på bästa sätt. Bevara och förvalta allt det fina och goda, samtidigt som ett hungrigt, nyfiket framtidsperspektiv skall underhållas.

Frihet är ett spännande framtidsperspektivs som behöver vårdas. Vi Moderater är och har alltid varit frihetskämpar. Vi tror på den fria individens förmåga att växa. Vi vet vad som krävs av ett samhälle som vill att alla skall sköta sin Frihetsutveckling på bästa tänkbara sätt. Vi förstår att gynna de drivkrafter som bygger samhället långsiktigt hållbart, som samtidigt skapar välfärd och välstånd. Det är Moderaternas paradgren.

Det är nu vi kan briljera, det är nu vi skall glänsa. Det är nu vi skall bygga Sverige starkt in i framtiden. Skapa nya jobb, jämställdhet och ett samhälle där alla känner sig fria och handlingskraftiga.  Ty, det är det vi Moderater gör allra bäst.

 

 

Ett svar

  1. Vilka moderater är det som ska briljera? De Nya Moderaterna? De gamla moderaterna? De bruna moderaterna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: