Jämställdhetens alla utmaningar


En moderat speglar alltid samhället ur ett frihetsperspektiv. Hur skapas ett samhälle där alla invånare har redskap att styra och ställa över sin succesiva frihetskamp. Hela denna kamp är hundra procent könsneutral.  En person oavsett kön som känner att livets utmaningar inte kan påverkas eller på något sätt blir undertryckta då finns där en frihetskamp att utkämpa.

Att nedgradera dessa utmaningar till att kalla dem feminism o.d. är en skymf. En moderat står alltid upp för frihet. Ser till att försvara frihet så att den blir bestående. För en moderat finns ingen över gräns för frihet. Varje man och kvinna som känner sig beredd att vilja hantera sin frihet och låta den växa är alltid välkommen i partiet. Här behövs alltid starka personer som är beredda att utveckla samhällets frihet, oavsett var man tycker att kampen bör utföras.

Nu när samhället behöver brytas löss från ett växande utanförskap, skapa nya jobb, förutsättningar för att nya företag skall växa fram behövs frihetsperspektivet. Då krävs att alla tar ansvar för sin succesiva utveckling som fria individer.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: