Findus – Orsak och verkan


Marknadens villkor är något som går att förhålla sig till. Något att lära sig leva med. Men så fort mänsklig hand gör något manipulativt som styr detta dynamiska skeende, uppstår obalanser som i de flesta fall inte går att kompensera eller reparera.

Sverige är i dag inne ett skede där rödgröna manipulationer att marknadens fria krafter är på väg att få effekt. Sanniningen är i detta fall mycket grym. Det handlar om jobb och företagande. Det handlar om att markandens villkor är inne i en förändringsfas.

Exemplen är många. Det Svenska jordbruket, fisket etc är exempel på verksamheter i Sverige som kanske för alltid är bortplockade från marknadens fria dynamiska krafter till följd att vänsterpolitikens skadeverkningar. Andra exempel är TK-industrin och Varvsindustrin. Idag är det tydligen livsmedelsindustrin som står på tur att testas till följd av vänsterpolitikens samhällskadliga effekter. Det handlar om 100 000 tals jobb som är satt på spel.

Det är en klen tröst att Sverige vänsterelit håller tal inför de drabbade i Bjuv. I stället borde vänstereliten varit ärliga och stått upp för sin galenskap. Sagt som det är. Att de för en politik som skadar Sverige. En politik som leder till att Sveriges konkurrenskraft lämnas över i händerna till våra grannländer och övriga aktörer ute på Världsmarknaden.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: