Den som uppbär förtroende


Att ha en åskigt och söka uppdrag att företräda denna åsikt inför andra människor är att bära ett förtroende. Enbart misstanken att denna åsikt bärs fram i syfte att dölja andra åsikter och ambitioner ställer krav.

Det kan mycket väl varit så att Mehmet Kaplan agerat i god tro. Varit ovetande om vem som deltagit vid diverse olika bjudningar. För att denna förklaring skall vara trovärdig är det viktigt att Mehmet Kaplan klargör sin position. Ställa det utom alla rimliga tvivel att en minister i Sveriges Riksdag inte har en dold agenda. Speciellt när hans partivänner  ifrågasätter Mehmet Kaplans verkliga motiv att vara en aktiv Miljöpartist.

Som bekant är helvetet graderat. Det finns olika nivåer även där. Men skulle det visa sig att det finns minsta lilla sanning bakom de anklagelser som riktas mot Mehmet Kaplan, att han faktiskt sympatiserar med högerextrema grupperingar, då finns ingen återvändo.

Skrivande vill höra att Mehmet Kaplan offentligt tar avstånd från de Grå Vargarna. Att han offentligt i detalj fördömer allt de står för. Här duger inga pudlar. Det som har inträffat är oförlåtligt utifrån den position där Mehmet Kaplan befinner sig. En Svensk minster skall uppbära beröringsskräck med allt som kan kopplas till organisationer typ de Grå Vargarna.

6 svar

 1. Som chef bör Stefan med omedelbar verkan sparka Kaplan. Först och främst med anledningen att Kaplan inte levererat ett enda skarpt förslag i hur att lösa en av vår tids största frågor, bostadskrisen.

  Sen skulle Löfvén ge Kaplan sparken en gång till därför att denne visar fantastiskt dåligt omdöme som frotterar sig med rasister, fascister och mördarorganisationer.

  Om Löfvén inte låter Kaplan gå visar Sveriges statsminister att det är helt okej att inte göra sitt jobb och helt okej att umgås med rasister, fascister och mördarorganisationer.

  I Reinfeldts ministär var det närmare till dörren. Obetald tv-licens eller svart städhjälp var lika med dörren.

  • Hej Peter
   Jag vill mena att Mehmet Kaplans fall kan ha många, djupare utmaningar som fortfarande inte sett dagens ljus. Blotta misstanken att en Svensk minister kan bära på en bakomliggande agenda är mycket allvarligt. Tycker faktiskt att Mehmet Kaplan är ett fall där SÄPO borde titta lite närmare på hans förehavanden. Han har t ex varit aktiv i en Muslimsk församling där 1,3 miljoner kr bara gick upp i rök.. Det kan vara så att jag ser spöken som inte finns. Men jag skulle varit bra om det öppnades en utredning, om bara för att komma fram till att jag har fel..

   Hälsningar
   Roger Södervall

 2. Det kommer nog en misstroendeförklaring snart mot Mehmet Kaplan och han får avgå.

  • Hej Linus
   Det räcker inte. Det ligger i allmänhetens intresse att få en klar bild över vem Mehmet Kaplan verkligen är. Inte minst viktigt för honom själv att bli rentvådd, om det nu är så som han påstår att alla misstankar är felaktiga..

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • Det ska vara Presskonferens med Löfven kl 12.30 då får vi se vad som sägs då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: