Rödgrön röra 2.0


Precis när man trodde att Åsa Romson, Gustav Fridolin, Stefan Löfvén, Ylva Johansson och Margot Wallström stod för det rörigaste i dagens rödgröna röra. Då kliver Mehmet Kaplan ut på arenan.

Bilden av denna man /Om den är sann/ är kanske något i det rörigaste laget. Det är nog så att Carl Bildt kan behöva kallas in för att mynta ett nytt begrepp som kan sammanfatta den Rödgröna röran anno 2016.

Mehmet Kaplan är Miljöpartist. Minister i en rödgrön feministisk samarbetsregering. Äter middagar med Fascister. Är aktiv i en Muslimsk förening där det helt plötsligt försvinner 1,3 miljoner kronor. Han har dessutom partivänner /Inom miljöpartiet/ som vittnar om att Mehmet Kaplan skall ha en dold agenda bakom sitt politiska engagemang.

Kan det bli rörigare än så? Så säger man tyvärr varje gång det inträffar, man det har en obehaglig förmåga att alltid överträffas. Tidigare har den Rödgröna naiviteten lyst igenom. Det har varit möjligt att vifta bort alla misstag beroende på oförstånd och inkompetens. Men fallet Mehmet Kaplan känns bara olustigt och obehagligt.

Enligt skrivande är fallet Mehmet Kaplan i behov av en grundlig SÄPO utredning.

 

5 svar

 1. Ja, bra idé med Bildt! Ta in Bildt och Friggebo så kan de tillsammans med Löfvén och Kaplan sjunga ”We shall Overcome” 😀

 2. Hej Peter
  Hela denna historia stinker lång väg. Först förkarar Mehmet Kaplan allt som hänt som ett olyckligt misstag. Nu helt plötsligt befinner han sig i en situation som är helt ohållbar och ser ingen annan utväg än att avgå.
  På tok för många obesvarade frågor. Han har varit Sveriges bostadsminister sedan 2014…

  Hälsningar
  Roger Södervall

 3. Kan glädja dig med att han har fått silkessnöret nu.
  🙂

 4. Han pös iväg bakvägen ut med svansen mellan benen.
  Några svar blev det inte heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: