Rödgröna röran bara tilltar


I sin enfald trodde skrivande att förra inlägget var det sista i detta ärende. Men idag finns tydligen ingen botten i det Rödgröna eländet. Nu har olust och konstighet uppgraderats till djup oro. Hur står det egentligen till? Hur förhåller sig paritets företrädare till humanism, frihet, demokrati, jämlikhet och människovärde?

Att ens resa liknande misstankar mot ett Svenskt regeringsparti väcker djup oro. Är detta verkligen sant? Finns där minsta lilla uns av sanning bakom dessa tankegångar?

Dagarna bara går. Senaste greppet att tillsätta en telefonkonferens är horribelt. Fortfarande är kärnfrågorna obesvarade.

Hur sköts rutinerna internt? Vilka krav ställs på partiföreträdarna? Hur fungerar jämställdhetsarbetet? Vem sköter värderingsfrågorna? Hur hanterars värderingsfrågor?

Allmänheten har inte informerats om partiets ledning tycker att något brustet eller blivit felbehandlat.

Om inte detta får ett snart slut finns ingen annan utväg än att oppositionen måste agera. Kanske uppstår situationen där en misstroendeförklaring är en tänkbar åtgärd.  Frågan är större än en intern kris inom MP. Det handlar om ett parti i en Svensk regering. Det handlar om Sverige. Kanske t.o.m. om Rikets säkerhet.

 

 

Ett svar

  1. Att den så kallade oppositionen skulle fälla regeringen är nog ett önsketänkande från din sida. Alliansen varken kan/vill eller törs göra något. Det enda raka för Löfvén är att sparka ut MP ur regeringen och regera själva fram till valet och söka stöd hos övriga partier i riksdagen för att föra regeringsarbetet framåt. Du får nog hålla ut i 2,5 år till :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: