Alla vi som tror på Gustav Fridolin


Få saker är så smärtsamma som när en politiker låter sig häcklas av sitt maktbegär. När sakfrågan upphör att gälla till förmån för personens olika attribut. Panikfyllda ångestskratt. Framtvingade skämt. Så till det mest jobbiga, när krisen i panik skall vändas till något positivt. Då är teatern i full rullning. Då är komedifaktorn extra hög.

Gustav Fridolin är kämparnas kämpe i ordets rätta bemärkelse. Men hur står det till med hans stab? Har han ens några kompisar? I så fall bör han inte längre oroa sig över eventuella ovänner. Gustavs framträdande i Nyhetsmorgon gör ont i både kropp och själ. Antagligen är han inne i en kris, där han är oförmögen att se sig själv. Han är ung. Har en framtid.

Som Borgare har skivande inga som helst problem med att miljöpartiet upplöstes redan idag. Men det är olustigt när det behöver ske på bekostnad av personliga tragedier. Gustav borde verkligen ta en s.k. timeout. Få tid att reflektera. Kanske behövs en tids återhämtning. Eller varför inte en längre semester.

Skrivande tror på Gustav Fridolin som människa. När det kommer till politiska åsikter får han gärna behålla dem för sig själv. Det sägs att en Kapten skall vara den siste som lämnar ett sjunkande skepp. Problemet som återstår nu är hur långt skeppet miljöpartiet måste sjunka, innan Kapten Gustav känner att det är tid att hoppa över bord..?

 

7 svar

 1. De åker ut både Romson och Fridolin på fredag den 13 maj, ungefär som man pyser ur luften ur en pruttballong 🙂

 2. Antar att du också kollar twitter. Det har varit väldigt roliga tweets om Fridolin senaste dygnet 🙂

  Valberedningen vill byta ut språkrören men ingen av de som tillfrågats vill ställa upp. Gissar att Fridolin&Romson sitter kvar, fast ingen egentligen vill. MP lär inte sitta kvar i riksdagen efter valet 2018.

  • Hej Peter
   Kollar väldigt sälla Twitter. Någon har tagit Människovärlden. Däremot kollar jag Fotboll, ofta och mycket. Hatten av för ÖFK. Det var en väl genomförd match, där KFF i långa stunder faktiskt var utspelat. Jag inser att min höga svansföring, kräver att det blir jag som bjuder på den där Ölen.. 🙂

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • Ser väldigt mycket fram emot en kall öl 😉

   • Hej Peter,
    Här görs inget avkall, när det kallas till en kall öl.. 🙂

 3. Romson har avgått, Fridolin sitter kvar, detta börjar likna en komedi nu , typ Åsa Nisse i riksdagen 🙂

 4. Är ÖFK, Östersund mot KFF, Kalmar? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: