Framtidens samhällsbyggare


Delaktighet, nya jobb, drivkrafter och frihet. Fyra ingredienser som väl beskriver Moderaternas politiska kamp. Det skall löna sig att vara delaktig. Alla skall kunna påverka sin frihet oavsett var i samhället och i livet man befinner sig. Goda initiativ skall alltid uppmuntras av samhället.

Detta tänk är möjligt att använda i samhällets alla delar. Som t ex nu när det gröna samhället skall skapas. Då måste det ske utifrån dessa fyra grundstenar. Alla samhällsförändringar som skapas med målsättning att bli långsiktiga, kräver att dessa fyra grundstenar finns med i de reformer som skapas i syfte att genomföra förändring.

När samhället inte klarar av att möta någon av dessa fyra grundstenar, som nu när landet styrs av den rödgröna röran. Då växer utanförskapet, jobben blir färre, fler upplever ofrihet, den minskande delaktigheten gör att fler tappar framtidstron.

Det är verkligen läge för en stor Alliansreform. Kanske under namnet ”Framtidens Samhällsbyggare”. Sällan eller aldrig har så många nya fantastiska möjligheter samlats i Sverige som idag. Få länder i Världen, om ens något, besitter  större potential. Sverige kan bli landet som tar kommandot. Kommer med svaren som alla Världens länder brottas med. Här finns allt. Det handlar om att vara den kraft som visar vägen. Något som vi Moderater har möjlighet att göra. Vi har ideologisk kraft som håller. Här finns allt det som krävs för att bygga framtidens långsiktigt hållbara samhälle. Vi skall gå i täten för alla människors frihetskamp. Vi kan skapa ett samhälle som bygger på delaktighet och drivkrafter, där nya företag föds och blomstrar.

Med en partiledare som ständigt växer i populäritet, känns det kittlande att komma i gång och jobba med framtidens Moderata samhällsbygge. Partiet är verkligen toppat. Partiets 1;a och 2;e vice ordförande går sannerligen inte av för hackor.

Skrivande som nu har några år i livet som människa. Har fått uppleva tider då vi Moderater var ungefär populära på samma sätt som något katten släpat in i köket. Under denna mörka tid hyllades Marxism och Socialism. Dessa mörka ideologier förförde då befolkningen med dess naiva populism.

Det är inte utan ett visst mått av skadeglädje, nu när alla kan se hur det går när dessa irrläror praktiseras. Under en 30 års period, har det smärtat skrivande att se alla onda framtidsutsägelser till följd av dessa galenskaper besannas.

Nu uppenbarar sig chansen på nytt. Det kan tyckas vara en lyx, att två gånger i livet få uppleva avgörande skeden i samhällsutvecklingen. 1970 talet var en politisk kamp som inte utföll till Moderaternas fördel. Ingen annan heller för den delen, eller möjligvis någon fackpamp som tappat sin samtidssyn.

Nu finns chansen att gå en ny idologisk kamp för ett bättre samhälle. Ett samhälle som bygger på delaktighet, nya jobb, drivkrafter och frihet. Skrivande är redo..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: