Socialismens dekadens


Återigen utspelar sig ett samhällsnedbrytande kapitel i socialismens tragiska historia. Denna gång är det Venezuela som står på tur att falla samman. Som vanligt när det handlar om förfall, orättvisor och elände ur ett generellt perspektiv kommer hyllningar från Sveriges vänsterkrafter.

Socialism är samma sak som förfall. Det är i alla fall början på slutet vart är dess smutsiga tryne sniffar frisk luft. Alla som upplevt socialism på nära håll vet att frisk luft snart är ett minna blott. Prices som frihet, demokrati och rättvisa. Sånt lyx som jämställdhet, social förmåner, välfärd och sunda statsfinanser förekommer inte där socialism praktiseras. Då handlar det armod, förtryck, tortyr, tyranni och svält.

Det är en gåta att det finns människor som lägger en demokratisk röst på ett socialistiskt parti.

Ett lands välgång handlar om allas delatagande. Men det måste först finnas grundläggande reformer som säkerställer frihet, demokrati, mänskliga rättigheter och äganderätt. Utan dessa grundstenar faller allt samman. Socialismen blandar samman dessa grundstenar till en enda obegriplig soppa.

Vi av erfarenhet så har inte den siste socialistdiktatorn sett dagens ljus. Världen kommer att få uppleva flera olyckor där socialismen är den direkta orsaken. Men det är friheten som kommer att stå som slutgiltig segrare. Men vi frihetskämpar tror inte att frihet kan vinnas, den kan bara förtjänas. Moderat Metoden är som vanligt, frihet, valfrihet, nya jobb, sunda statsfinanser, deltagande, mer i plånboken, nya reformer, mer frihet och så ännu fler nya jobb.. osv.. osv.. osv..

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: