Sommar, sommar, sommar!


Sommarens grönaste tid är nu. Varför inte bara stanna upp. Finns ens något bättre? Låt det bli en mänsklig rättighet att alla levande på denna Jord får lite Svensk sommar i sina hjärtan. Nu känns det avlägset med en höst, att tänka tanken om en kommande vinter finns inte på kartan. Det är nu livet levs. Det är nu kärlek och vänskap blommar ikapp med oändlig grönska, skinande sol, svalkande bad och tillsynes oändlig lycka.

Sommaren har verkligen något att lära den som lever. Det är stunden som gäller. För så grönt och skönt det är idag kan överträffas av morgondagen om det tillåts hända. Den som har modet och förmågan att se livet enorma tillgång, har precis allt som behövs precis i sin hand. Men låter man allt detta bara passerar står hösten där runt hörnet och väntar och för den som inget ont anar så är det snart vinter.

Sommarn är livets stora kraftkälla. Helt gratis och utan minsta lilla fintstilta paragraf finns en möjlighet att vårda. Det är precis nu det gäller. Det är nu energin inför morgondagen sakta skapas. Det är nu kärlek och relationer skapas och vårdas. Allt vad som krävs är att släppa in sommarn i hjärtat.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: