Löfvén spelar ut SD-kortet


Efter att ha svikit alla vallöften. Driver en jobbfientlig politik. Sett till att utanförskap och klyftor i samhället växer och vidgas. Lånar pengar och samtidigt höjer skatter i högkonjunktur. Straffbeskattar högre utbildning och ansträngningar som bygger Sverige starkt. Sviker landets pensionärer. Då spelar en hårt pressad Stefan Löfvén ut SD-kortet.

Han har verkligen orsak att agera. Att sitta i beroendeställning mitt i en rödgrön röra som dessutom ständigt minskar i förtroende, samtidigt som de politiska insatserna darrar på en betänkligt sätt. Med ministrar som har klippkort in till konstitutionsutskottet granskningar, saknar idéer om hur 300 000 nya Svenskar skall undvika att hamna i utanförskap.

Då kan det till och med vara förlåtligt att hamna i panik. En tydligare nöd-signal finns knappast att uppbringa..

 

 

5 svar

 1. Och alliansen spelar med öppna kort vad gäller SD. Först ut var AKB som inte kunde svara ja eller nej om SD är ett rasistiskt parti. Sen kom KD-Ebba och sa att SD minsann inte var ett rasistiskt parti och som ett brev på posten kom major Björklund ut för nån dag sedan och sa att det vore ju jättebra att bjuda in SD till samtal om landets framtid.

  Sverige har att vänta en blåbrun sörja som kommer regera med stöd av SD.

  Rödgrön röra eller blåbrun sörja. Väljarna väljer.

  • Hej Peter,
   Nu har du chansen att bemöta argument. Då kommer du med samma klyschor som vanligt. Nu har du chansen att visa dina åsikter. Hur vill du vända utvecklingen?

   Hälsningar
   Roger Södervall

   • Vilka argument?

    Att Löfvén spelar ut ”SD-kortet” är väl jättebra information till väljarna som då har att ta ställning till om de vill välja en rödgrön röra eller en blåbrun sörja?

    Enda sättet att vända utvecklingen är att vi själva börjar förändra oss. Om vi inte gör det kan vi inte förvänta oss någon förändring i samhället. det kan du ju fundera på i en minut eller två denna soliga söndag.

   • Hej Peter,
    Argument som pekar ut alla samhällsutmaningar som de rödgröna blundar inför. Oviljan att bemöta verkligheten.. Det handlar om obehagliga ideologiska sanningar som de rödgröna helst sopar under mattan.. 🙂

    Hälsningar
    Roger Södervall

 2. Agenda igår kväll var intressant. Där togs frågan upp hur framförallt Moderaterna och KD närmar sig sig SD. Och även L.

  Den blåbruna sörjan kommer bli verklighet och då får du stå till svars. Ska bli intressant att höra ditt försvarstal till rasister, nazister och fascister då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: