Empatisk politik


Det är viktigt att skilja på sak och person. Men kan vad som helst sägas i sakens syfte? Idag är det kanske en fråga som många känner oro inför, om empatin kan tänjans ut beroende på vem som är oempatisk?

Sverige och Världen står inför nya utmaningar som en direkt följd av Presidentvalet i USA.

Det är en händesle som ser ut som en tanke, när mina partimedlemmar talar nedsättande om politiska meningsmotståndare. En Moderat får aldrig någonsin lämna kampen för Frihet och det okränkbara Människovärdet. Det handlar om en djup ideologisk fråga. När det är oroligt i Sverige och i omvärlden, då skall det vara tryggt att luta sig mot trygga, lugna och kloka Moderater. En Moderat står upp när andra vacklar. En Moderat skyddar mot kaosets företrädare. För en Moderat är det självklart att alla människor har samma värde.

Idag är det vi Moderater som skall visa vägen. Bygga framtidens samhälle. Vi skall visa vägen, visa hur frihet, det okränkbara människovärdet och äganderätten är rätt väg att vandra. Vi skall visa hur det jämställda samhället växer fram, skapa den långsiktigt hållbara livsstilen.  Vi skall visa våra meningsmotståndare húr nya jobba växer fram. Allt detta är sånt som vi Moderater alltid skall stå upp för. Igår, idag, alltid..

 

 

 

2 svar

  1. Även om jag inte tillhör hennes fanclubb så tycker jag nog att att dina drömmar om de landsfaderliga Moderaterna kanske skulle fundera på om de verkligen tycker att alla har lika värde för om hon är hora så….. http://www.dn.se/nyheter/politik/moderat-kallade-annika-strandhall-for-hora-i-direktsand-tv/

  2. Likt Bagdad-Bob står Roger Södervall med båda balkarna i ögonen och varken ser eller förstår någonting om hur den medvetna moderata strategin inom digital kommunikation gick fullständigt åt helvete. Samtidigt som det är underhållning att läsa Bagdad-Rogers inlägg är det också lite sorgligt då du varken kan eller tycks vilja tänka själv. Men det är ditt eget val.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: