Castros katastrof


Ytterligare en tyrann i raden av kommunistledare har lämnar Jordelivet. Fidel Castros livsgärning är en i raden av exempel där Kommunism leder fram till kaos, elände, svält, orättvisor, splittring och förfall.

Denna blogg har som livgivande ideologi att stå upp mot allt som kan likställas med socialism och kommunism. Som moderat handlar den politiska gärningen om att bygga lånsiktigt hållbara samhällen där alla fritt får tycka och tänka. Där livet omfattas av välfärd, rättvisa och välstånd. Där initiativ leder fram till nya jobb där individen tillåts växa och fritt utvecklas.

Ett svar

  1. En skäggig gammal man i karibien med förkärlek till gröna uniformer har lämnat in. Många har luftat sina åsikter om denne man. Noterar att de på högerkanten som med emfas uttryckt sin avsky mot denna man alla gladeligen och mer än gärna önskar hålla igång de diplomatiska och alla affärsförbindelser med diktaturen och halshuggarlandet Saudiarabien. Somliga diktaturer är finare och trevligare än andra, tydligen. När man trodde hyckleriet peakat går det att bli förvånad ännu en gång. Hej å hå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: