Släpp fram grundläggande M -värderingar!


Tid att väcka liv i det politiska spelet. Politik är värderingar och tron på det möjligas konstart. Hur fria är vi egentligen i Sverige? Med en rödgrön ”skattechock” regering som hindrar initiativ och nya jobb finns goda orsaker att fundera över nya politiska vägar. Mera frihet är alltid en intressant politisk utmaning. Varför ta förgivet att staten är en bra investering. Med lägre skatt ökar individes handlingskraft. Med mera handlingskaft och goda förtjänstmöjligheter skapas nya möjligheter. Klassisk borgerlig jobbskapar politik. Det finns ingen mera kraftfull integation än nya jobb. Nu gäller det att ta fajten för nya jobb….

Ett svar

  1. Lycka till. Med AKB som väljarsänke och en så kallad allians som spretar åt alla möjliga håll kan jag faktiskt inte se hur sittande opposition ska kunna ges makten. Du får gärna försöka förklara hur det ska gå till. Hur ska Moderaterna och Centern kunna samarbeta i exemplevis migrationspolitiken? Ni står ju ljusår ifrån varandra. Och KD kommer åka ur riksdagen. Återstår inte så mycket av alliansen då.

    Eller är det så som det viskas om att Moderaterna verkligen är villiga att samarbeta med SD? Ser man hur det är ute i verkligheten, bland kommunerna runt om i Sverige så gör Moderater och Sverigedemokrater allt mer och oftare gemensam sak med varandra. Den blåbruna sörjan ska alltså ersätta den rödgröna röran. Är det något du vill se ska hända? Dags att bekänna färg Roger.

    Och hur länge ska Moderaterna kalla sig De Nya Moderaterna? Särskilt nu när partiet offentligt tar avstånd från sin forne landsfader Reinfeldt och återgått till de gamla Moderaterna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: