Reinfeldts arv


Det kan tyckas vara märkligt att skriva ett inlägg som handlar om arv, när personen i fråga lever och verkar. Men Fredrik Reinfeldt är inte vem som helst. Hans bedrifter för Sverige bör behandlas med respekt. För det första är Fredrik en sann moderat i själ och hjärta. Som en sådan vilar den politiska kampen allid i frihet och människovärde. En moderat ser inga nyanser när det kommer till dessa två punkter, bara en stenhård kamp.

Sveriges frihet är under ständiga prov. Socialism, Marxism, Nazism och idag är det Sverigedomkraternas främlingsfientlighet som hotar frihet och människovärde. Det är då vi moderater står upp. Fredrik stod upp mot främlingsfientlighet på samma sätt som Gösta Boman gjorde när Socialism och Marxism hotade frihet och människovärde under 1900 talets mittendel.

Denna blogg stödjer Fredrik Reinfelds arv till 100%. Oavsett dagens alla utspel är det alltid rätt över tid att stå upp för frihet och människovärde. Något som är moderaternas adelsmärke. Vi förstår verkligheten och kämpar för det öppna fria samhället, såvål som i nöd, som i lust..

 

 

3 svar

 1. Cred till dig som står upp bakom den store självutnämnde ledaren när de andra i ditt parti (efter flera år) nu öppet tar avstånd från Reinfeldt. Då får man anta att du även står du upp bakom det extrema Miljöpartiet? (A Borgs benämning)

  • Hej, livet har som tur är nyanser. Reinfeldt stod upp för det han tror på. Innerst inne finns nog inte en enda människa som mår dåligt av att öppna sitt hjärta. Det är enfaldigt att tolka Frediks syn på politik, i detta fall, enbart handla om invandring och integration.

   Hälsningar
   Roger Södervall

 2. Tillåt mig småle, Roger.
  Öppna mitt hjärta politiken är numera borta, hör bara på den migrationspolitiske moderaten i riksdagen, Johan Forssell, han sitter även i socialförsäkringsutskottet.
  Numera är moderaterna, SD light även Socialdemokraterna och KD har tagit efter SD s politik.
  Människovärdet i att utförsäkra, sjuka och funktionshindrade och skadade människor, nej du Roger, det är ingen människovärdig och mänsklig politik det inte som Moderaterna står för.
  Det är en taskig människosyn det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: