M får inte fastna i SD fällan!


Moderater är måttfulla. Vi står upp och löser alla utmaningar ur ett frihetsperspektiv.

Det är naturligt att kraftigt ökad invandring väcker reaktioner. Det är då det är viktigt att vara måttfull. Samtidigt förstå och kunna hantera allt negativt som följer med, stå upp för frihet och människovärde, berätta för väljarna att ett friskt långsiktigt välfärdssamhälle bygger på invandring och en fungerande integration.

Nu känns det kanske inte som att vi Moderater jobbar enligt denna modell. Det är nu som denna kamp måste genomföras. Det syns redan i opinionen att partier (Bl a Centern) vinner stöd för frihetslinjen. Valet 2018 vinns med en kombinerad jobb och frihetslinje.

Det är viktigt idag att inte lockas av SD. Det är politikens återvändsgränd. Vi Moderater står alltid upp för frihet och nya jobb. I nöd och lust..

 

Ett svar

  1. Intressant att även du börjar fatta vartåt ditt parti går. Som jag sagt till dig ett tag nu men du har ju lite svårt att lyssna till andra 😉

    Den blåbruna sörjan är ett faktum.

    Har också sagt tidigare att AKB är ett blysänke för moderaterna, vilket ju också visar sig i opinionssiffrorna. Mitt tips är att AKB ryker nästa år när de börjar sladda ner under 20%, vilket det inte är långt till.

    Och alliansen är nu helt död genom Moderaternas närmande till SD. Moderaterna har bekänt färg ordentligt ute i landets kommuner där man nu helt öppet gör gemensam sak. Lite äckligt kan jag tycka men knappast förvånande.

    Vad tycker du egentligen om ditt parti nu Roger? Vad anser du om Anna Kinberg-Batras ledarskap?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: