Ny kraft, nya jobb och framtidstro


Det är såklart alltid klokt att vara försiktig. Men det är nu framtiden skapas. Det fanns en tid då stora drömmar om att lösa livets gåta, utforska planeten och åka till månen var drivkrafter som skapade tillväxt och välfärd. Men idag är utmaningarna på en helt annan nivå. Idag är utmaningen att använda Jordens resurser på ett sätt som långsiktigt skapar nya jobb, och som kan komma alla till del. Att göra planeten till en dräglig plats där alla efter bästa förmåga har en möjlighet att skapa sina egna liv, på ett sätt som skapar nya visioner om en hoppfull framtid.

Idag finns mycket få som ser en resa till Månen som svaret på mänsklighetens stora utmaningar. Idag behövs visioner och kunskap som sätter individens frihet i första rummet. Med andra ord den kamp som vi Moderater alltid sätter överst på agendan. Den människa som känner frihet, är en människa med kraft och framtidstro. Den människa som känner kraft och framtidstro är en människa som inte sällan skapar nya jobb.

Det som idag behövs är mera frihet, mera av människors tro på förmågan att vara aktiv med att skapa sin egen frihet. Mer än någon gång tidigare behövs Moderat politik. Under tiden då ofrihetens Marxister och Socialister stod som våra motståndare är dagens hot mot friheten mycket mera komplexa. Idag behövs krafttag för att man och kvinna skall blir helt jämställda. Idag måste fler förstå frihetens alla aspekter, det får inte vara så att frihetens motståndare får ny kraft, nu när frihetens århundrade är här. Tiden där Liberala krafter skall bli samhällsbärare. Det är nu vi Moderater skall ta över styråran och visa vägen in till framtiden..

 

 

Ett svar

  1. Ja du Roger, att du har svårt för Marxister och socialister kan jag förstå men det är väldigt svårt att förstå varför du har så lätt för SD, som ju är sprunget ur nazismen?

    Du säger att ni nu ska ta över styråran och ta över framtiden men snälla nån, Sverigedemokraterna kan knappast tillhöra framtiden.

    Jag följer många moderatbloggar(liksom andra partibloggar) och noterar att dessa nu inte skriver så mycket om den nya blåbruna färdvägen De Nya Moderaterna tagit. Det är tyst. Annat var det förr när den store ledaren Reinfeldt regerade riket och majoriteten moderatbloggar tillbad Borg, Reinfeldt och Schlingmann och den förda politiken var bara ett stort hallelujamoment, från norr till söder. Idag går det inte att känna igen De Nya Moderaterna, eller är det SverigeModeraterna de heter nu? AKB och Tobé ger ju för en som inte står moderaterna särskilt nära ett något…förvirrat intryck. Opålitligt om man säger så. Det tycks som om moderatbloggarna inte heller har något vidare förtroende för den nya partiledningen. Eller för partiet. Det är så tyst. Det är intressant.

    Vad anser du om AKB:s flirtande med SD? Någon åsikt måste du väl ändå ha?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: